Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie pentru Euro! România A, cu motoarele turate la maxim pentru competiţia iernii în handbalul feminin

VIDEO | Victorie pentru Euro! România A, cu motoarele turate la maxim pentru competiţia iernii în handbalul feminin

Handbal

Comentarii

Echipa naţională de handbal feminin a României a câştigat Trofeul Carpaţi, după o pauză de cinci ani. Prima reprezentativă a învins selecţionata secundă a României, scor 33-24. Medalia de bronz i-a revenit campioanei olimpice, Rusia, care a pierdut surprinzător în prima zi în faţa României B şi a jucat finala mică în compania Serbiei.

„A fost o pregătire bună, este important că după o săptămână fantastică de antrenamente cu echipa naţională, am pus în practică tot ce am repetat, cu echipe de top”, a spus Ambros Martin, selecţioner România.

Pentru România, această competiţie a fost ultima înainte de startul Campionatului European. Handbalistele noastre vor debuta la competiţia din Franţa pe 1 decembrie, împotriva Cehiei. Norvegia şi Germania sunt celelalte adversare ale României în Grupa D.

Denisa Dedu: „Este o grupă destul de bună, dar să nu uităm că fiecare adversar pe care-l întâlnim la Campionatul European este dificil şi trebuie să le tratăm foarte serios, pentru că orice se poate întâmpla”.

Afla mai multe despre: nationala de handbal,  

viewscnt
Articole similare