Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie pentru liniştea lui Low! Nemţii au câştigat din nou după două luni şi jumătate

VIDEO | Victorie pentru liniştea lui Low! Nemţii au câştigat din nou după două luni şi jumătate
Comentarii

Germania a învins Peru cu 2-1 într-un amical disputat aseară în faţa a 25.000 de spectatori. Gazdele au câştigat graţie unui gol venit cu cinci minute înainte de final.

Pentru că aveau programat un singur meci oficial în această lună, nemţii şi-au fixat şi o partidă de pregătire. Acolo unde selecionerul Joachim Low să îi vadă şi pe cei care nu prind de regulă primul 11 al Mannschaftului. Germania s-a duelul cu Peru, echipă ce a obţinut 3 puncte la turneul final din Rusia, tot atâtatea câte izbutise şi fosta campioană mondială la competiţia din vară. 

Şi sud-americanii au fost la un pas să plece neînvinşi din Germania. Au condus cu 1-0 şi au pierdut meciul în minutul 85 după reuşita lui Nico Schulz, fotbalistul lui Hoffenheim. A fost primul succes al nemţilor după participarea de coşmar de la Cupa Mondială. În 2018 panzerele au trei victorii, toate cu acelaşi scor, 2-1. 

În acest final de an, Germania mai are de jucat încă patru meciuri. Trei dintre ele în grupele Nations League, plus amicalul împotriva Rusiei. 

 

Afla mai multe despre: germaniaperuamical 

viewscnt
Articole similare