Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie pentru Pancu şi Rapid în derby-ul cu Poli Timişoara! Atmosferă senzaţională în Regie

Liga 2

Comentarii

Rapid a învins, scor 1-0, ASU Poli Timişoara, într-un meci din Liga a 2-a.

Rapid a început în forţă meciul cu ASU Poli Timişoara, din etapa a patra a Ligii a II-a. Francezul Labeau putea deschide scorul după numai un sfert de oră. Cea mai mare şansă a rapidiştilor a ratat-o Hlistei. Bara i-a salvat pe bănăţeni. Doar un minut mai târziu, acelaşi Hlistei a avut din nou şansa golului, dar mingea s-a dus puţin pe lângă poarta. Imediat după ieşirea de la cabine, rapidiştii au trimis mingea în poartă. Reuşita lui Mallo a fost însă anulată pe motiv de offside. Speranţele alb vişiniilor păreau să se năruie în final. Lazăr a văzut roşu după o intrare criminală care l-a trimis pe Jurj direct a spital. Chiar şi în zece oameni, tot rapidiştii aui fost mai insistenţi. Iar în cele din urmă au fost răsplătiţi. Scutaru şi-a trimis mingea în proprie poartă şi i-a oferit Rapidului a doua victorie a sezonului din Liga a II-a.


Echipele de start:

RAPID: Tătaru - Voicu, Manole, Mallo, Oanea - Djuric, Rareş Lazăr, Pănoiu - Labeu, Roskoff, Hlistei
Rezerve: Drăghia, Babaua, Jorza, Alexa Dulca, Goge, Niţă, Dodoi

ASU POLI: Murariu - Jurj, Mera, Vasile, Cherecheş - Coadă, Vasile - Trip, Ignea, Schieb - Axente
Rezerve: Contra, Vidrăşan, Popescu, Ungureanu, Piţigoi, Dros, Manea


Giuşeştenii joacă la doar patru zile distanţă după meciul pierdut la Turnu Măgurele în ultima rundă de campionat. A fost pimul eşec al echipei lui Daniel Pancu în acest sezon, care obţinuse 4 puncte în primele două jocuri ale stagiunii 2019 - 2020. A fost o remiză cu Farul şi o victorie în faţa fostei prim-divizionare Concordia Chiajna. După înfrângerea în faţa nou-promovatei din Turnu Măgurele, Rapidul a ajuns pe locul 9 în campionat, două locuri mai sus decât adversara sa din etapa cu numărul 4. ASU Poli Timişoara.

  • LIVE VIDEO | Rapid - ASU Poli Timişoara, sâmbătă, ora 18:00, Telekom Sport 1

Bănăţenii au trei puncte câştgat până acum în urma unui succes în deplasare, în faţa celor de la Pandurii. Au fost învinşi însă fotbaliştii lui Cosmin Petruescu în ambele dispute de pe teren propriu, cu Daco Getica şi CS Mioveni. Cele două formaţii se întâlnesc în premieră la nivelul eşalonului secund. Poli Timişoara este la al patrulea campionat consecutiv în Liga 2, în timp ce Rapid a revenit după trei ani de la desfiinţarea fostei societăţi în lupta pentru promovarea în prima divizie. 

Afla mai multe despre: rapidasu politehnica timişoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare