Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie senzaţională reuşită de Steaua în amicalul cu U Cluj. Cât a fost scorul final

VIDEO | Victorie senzaţională reuşită de Steaua în amicalul cu U Cluj. Cât a fost scorul final

Fotbal intern

Comentarii

Într-un amical de gală, disputat în complexul din Ghencea, Steaua a reuşit un rezultat mare cu U Cluj, una dintre cele mai bune echipe din liga secundă, scor 4-1.

Steaua - U Cluj 4-1 (Niţu 6, Dragoş Niculae 24, Chipirliu 50, 55 / Alexandru Pop 32)

Daniel Opriţa se pregăteşte pentru partea a doua a campionatului din Liga 3-a, care se anunţă incendiară. În acest moment, Steaua este pe primul loc, dar promovarea în liga secundă ar putea fi oprită de FCSB 2, în urma unui sistem impus de baraje impus de FRF.

În aceste condiţii, Daniel Opriţa încearcă să-şi formeze o echipă suficient de puternică încât să aibă forţa să treacă şi de FCSB 2, chiar dacă aceştia ar folosi şi jucători de la prima echipa. Antrenorul Stelei a decis astfel să programeze un amical cu una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, Universitatea Cluj.

”Roş-albaştrii” au făcut un meci excelent şi au reuşit să se impună după o prestaţie foarte solidă, scor 4-1.

 

Cu obiectiv clar promovarea în Liga a 2, cei de la Steaua au decis să-şi măsoare forţele cu una dintre echipele bune din liga secundă a României. ”Roş-albaştrii” şi-au programat un amical cu ”U” Cluj, una dintre marile echipe din România, care în prezent ocupă însă doar locul 6.

Echipele de start:

  • Steaua: Horia Iancu, Walace Alves Da Silva, Sergiu Bactăr, Antonio Vlad, Adrian Ilie, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, Dragoş Huiban, Dragoş Nicolae, Vlad Niţu, Cezar Mihalache
  • U Cluj: Muţiu - Luchin, Răuţă, Telcean, Chacan, Acka, Negrean, Taub, Meşter, Pop, Pârvulescu

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare