Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie spectaculoasă a CSM Bucureşti în faţa celor de la Ferencvaros. Prestaţie excelentă pentru ”tigroaice”

VIDEO | Victorie spectaculoasă a CSM Bucureşti în faţa celor de la Ferencvaros. Prestaţie excelentă pentru ”tigroaice”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va întâlni azi, în deplasare, formaţia Ferencvaros, în al cincilea meci din grupele Ligii Campionilor. În partida tur, echipa din Bucureşti s-a impus cu 36-31. Partida va începe de la 15:30, în direct la Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | FERENCVAROS - CSM BUCUREŞTI 28-34 (17-10)

CSM a avut un start de coşmar  în deplasarea cu Ferencvaros. Unguroaicele conduceau cu 5-1 după cinci minute, iar Dragan Djukici a cerut time-out.

Discursul sârbului le-a trezit pe campioanele din Liga florilor, care au început să marcheze gol după gol, iar CSM a intrat în avantaj de şapte goluri la cabine, 17 la 10.

Româncele au început repriza a doua cu frâna de mână trasă şi le-au permis unguroaicelor să se apropie din nou, dar a fost doar o situaţie de moment. Cu Neagu, Cvijic şi Lekic în mare formă, CSM s-a dus chiar şi la nouă lungimi. În final a fost 34 la 28 pentru CSM, care a revenit pe primul loc în grupa D.

FINAL

Min. 50: Cu 10 minute înainte de final, CSM păstrează un avans linişititor.

Min. 38: Pasă superbă Neagu, gol Cvijic.

Min. 37: Neagu e perfectă de la 7 metri. Procentaj maxim.

Min. 34: Trei goluri la rând pentru Ferencvaros.

A început repriza secundă.

Min. 30: Înainte de pauză, Neagu mai înscrie o dată.

Min. 28: Al 6-lea gol pentru Neagu. Al 16-lea pentru CSM.

Min. 18: Fază superbă de atac pentru ”tigroaice”. Pasă genială Neagu, gol Mehmedovic.

Min. 13: CSM preia conducerea pentru prima dată.

Min. 11: CSM reuşeşte egalarea. Ce gol pentru Neagu!

Min. 8: Revenire importantă pentru CSM. Trei goluri consecutive.

Min. 4: Primul gol pentru CSM, după patru minute de joc.

Min. 2: Start perfect pentru Ferencvaros. 2-0

Min. 1: A început partida.

CSM Bucureşti joacă un meci cât pentru un întreg sezon în Ungaria. Elevele lui Dragan Djukic trebuie să o învingă pe Ferencvaros pentru a-şi păstra şansele de la calificare în grupa principală a Ligii Campionilor. Orgoliile dinaintea partidei sunt imense, iar presiunea pe măsură. CSM ocupă locul 2 în grupă, cu 4 puncte, două mai puţine decât liderul Ferencvaros.

„Ne aşteaptă cu siguranţă un meci foarte important, toată lumea ştie lucrul acesta, suntem conştienţi de asta. Viaţa de zi cu zi la CSM Bucureşti este caracterizată de presiune şi cred că pentru cei de aici presiunea este un lucru constant.

Cu siguranţă că o s[ fie o sală plină, ştiu atmosfera de aici, atmosfera pe care o fac fanii unguri. Mai mult decât Ferencvaros-CSM este Ungaria-România.

S-au luat multe goluri, mai multe decât în orice sezon care l-am jucat până acum, asta este adevărat.

O luptă a noastră în a găsi formula potrivită în momentul potrivit. Câteodată am găsit-o, altă dată nu am găsit-o, nu se întâmplă lucrurile atât de repede”, a spus Adrian Vasile.

Jucătoarele CSM-ului se aşteaptă la o sală plină.

„Cred că sala va fi plină pentru ca suporterii unguri iubesc handbalul. Nu va fi un meci uşor. Starea de spirit după ultimul meci este una foarte bună.

Ca orice echipă şi noi am avut câteva probleme în defensivă, dar am făcut multă vizionare şi am pregătit o tactică bună, avem un sistem modificat de joc şi o să demonstrăm pe teren”, a spus Elizabeth Omoregie la Telekom Sport.

„Nu aş spune că ne este frică de ea (n.r. - Aniko Kovacsics, care a marcat 15 goluri în meciul trecut). Abia aşteptăm să jucăm împotriva ei. Va fi bine pentru noi că ea a jucat ultimul meci atât de bine şi vom vedea dacă va putea face acest lucru în jocul de mâine”, a mai spus Elizabeth Omoregie, CSM Bucureşti.

La antrenamentul de astăzi jucătoare de la CSM Bucureşti au lăsat handbalul deoparte şi s-au apucat de tenis cu piciorul.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare