Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie surprinzătoare obţinută de Genoa în meciul cu Napoli, succes pentru Juventus şi egal spectaculos la Atalanta - Torino. Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO | Victorie surprinzătoare obţinută de Genoa în meciul cu Napoli, succes pentru Juventus şi egal spectaculos la Atalanta - Torino. Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

La o zi după ce a împlinit 36 de ani, Cristiano Ronaldo a ţinut să demonstreze că pentru el vârsta e doar o cifră.

În derby-ul cu Roma, portughezul a avut nevoie de doar 13 minute pentru a deschide scorul. A şutat frumos cu stângul şi a ajuns la cota 15 în campionat, fiind liderul ierarhiei marcatorilor. Imediat, Ronaldo a avut şansa de 2-0, dar execuţia sa a lovit bara. Cristiano a cerşit golul, moment care l-a amuzat pe arbitrul Orsato. Golul al doilea a venit în partea a doua. Ibanez i-a luat-o înainte lui Ronaldo şi şi-a dat autogol. Juve s-a impus şi a urcat pe trei în Serie A, chiar pe locul ocupat de Roma.

Atalanta a început în stilul său obişnuit meciul de acasă cu Torino. După 21 de minute, era deja 3-0 pentru bergamasci, cu trei reuşite înscrise într-un interval de şapte minute. Ilicic a deschis scorul pentru gazde. După cinci minute, Gosens  a dublat avantajul Atalantei, dintr-o pasă a lui Muriel. Peste doar două minute, columbianul a şi înscris. A fost a 12-a reuşită stagională pentru Muriel. La 3-0, Belotti a dat dovadă de un fair play rar întâlnit. A căzut după un duel cu Romero, însă i-a spus arbitrului că nu a fost faultat, iar cartonaşul galben arătat fundaşului a fost anulat. Belotti a fost răsplătit pentru gestul său: Torino a primit un penalty în finalul reprizei şi, din două încercări, căpitanul torinezilor a punctat. În prelungiri a marcat şi Bremer, iar la cabine s-a intrat cu 3-2. În finalul meciului, Bonazzolli a înscris cu o superbă lovitură de cap şi a salvat punctul pentru oaspeţi.

Genoa este a doua cea mai în formă echipă din Italia dacă luăm în calcul doar ultimele cinci etape. Echipa lui Ballardini a învins-o şi pe Napoli şi a ajuns la patru victorii şi o remiză. Goran Pandev, la 37 de ani, a marcat o dublă în prima repriză. Macedoneanul nu mai înscrisese două goluri într-un meci de campionat de şapte ani. Pe atunci îmbrăca tricoul lui Napoli. Politano a readus-o pe Napoli în meci, dar scorul final a fost 2-1, iar Gattusso este în mare pericol să fie demis.

Cu Vlad Chiricheş doar rezervă, Sassuolo a pierdut acasă cu nou promovata Spezia, deşi a condus. Caputo a marcat golul cu numărul opt al sezonului. Erlic a reuşit să egaleze înaintea pauzei. Gyasi a adus victoria echipei oaspete, care e la şase puncte de linia retrogradării.

Afla mai multe despre: torino 

viewscnt
Articole similare