Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viiorul - FCSB 2-2. Pas greşit făcut de lider în lupta pentru titlu! Matei, Fernandes, respectiv Tănase şi Dussaut, autogol, au marcat la Ovidiu

VIDEO | Viiorul - FCSB 2-2. Pas greşit făcut de lider în lupta pentru titlu! Matei, Fernandes, respectiv Tănase şi Dussaut, autogol, au marcat la Ovidiu

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul - FCSB s-a terminat 2-2, în etapa a 17-a din Liga 1, după golurile marcate de Cosmin Matei (18-pen) şi Ely Fernandes (72), respectiv Tănase (56-pen), Dussaut (71-aut).

FCSB a fost egalată de CFR Cluj în clasamentul Ligii 1, dar formaţia lui Toni Petrea ocupă în continuare prima poziţie în clasament, având şi un meci mai puţin disputat.

LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB 2-2 (C. Matei 18-pen, Fernandes 72 / Fl. Tănase 56-pen, Dussaut 71-aut)

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - Matei, Artean, Ciobanu - Ely Fernandes, Luckassen, Măţan
Rezerve: Căbuz - De Nooijer, Ganea, Buta, Gaztanaga, Benzar, Andronache, Pitu

FCSB: Vlad - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Oct. Popescu - Man, Coman, Tănase
Rezerve: Straton - Creţu, Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Oaidă, Perianu, Fulga

Min. 90+4 - Final de meci.


Min. 90+2 - Ocazie FCSB! Vînă trage peste poarta lui Cojocaru, după o fază prelungită de atac a FCSB.


Min. 72 - GOOOOOOOOLLLL VIITORUL! Ely Fernandes trage de la 17 metri, Miron deviază şi Vlad e bătut!


Min. 71 - GOOOOOLLLLL! Autogol! Dussat înscrie incredibil în proprie poartă, după ce a deviat inexplicabil mingea în poartă, după o centrare din dreapta a lui Ovidiu Popescu!


Min. 65 - Ocazie Viitorul! Mladen trage cu capul din apropiere, după un corner, dar Vlad are o intervenţie excepţională!


Min. 56 - GOL FCSB! Florin Tănase înscrie şi el din penalty, după ce Octavian Popescu a fost faultat în careu!


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Final de primă repriză.


Min. 44 - Ocazie FCSB! Octavian Popescu se înalţă şi trimite cu capul, puţin pe lângă poarta lui Cojocaru, după o centrare din dreapta, de la Ovidiu Popescu.


Min. 36 - Ocazie FCSB! Octavian Popescu încearcă o execuţie spectaculoasă, din colţul careului, dar mingea trece pe lângă poarta lui Cojocaru.


Min. 34 - Ocazie FCSB! Dennis man trage de la distanţă, pe lâgnă poarta lui Cojocaru.


Min. 18 - GOL VIITORUL! Cosmin Matei trage şi înscrie de la 11 metri.


Min. 17 - Penalty pentru Viitorul! Cristea l-a faultat în careu pe Măţan!


Min. 13 - Ocazie FCSB! Tănase trage moale din interiorul careului, după ce Ovidiu Popescu a pătruns excelent din banda dreaptă.


Min. 6 - Ocazie FCSB! Cristea trage din prima, din cădere, după o centare din corner!


Min. 3 - Ocazie FCSB! Coman trage din drop la colţul scurt, din interiorul careului, Cojocaru e atent şi respinge în corner.


Min. 1 - A început meciul!


18:30 - Avem echipele de start!


Marţi, de la ora 19:55, FCSB merge la Ovidiu pentru partida cu Viitorul Constanţa, meci contând pentru etapa a 17-a din Liga 1. Cu 37 de puncte, FCSB conduce clasamentul din prima ligă, având cel mai bun atac al campionatului, cu 40 de goluri marcate.

Doar trei înfrângeri au suferit băieţii lui Anton Petrea, al căror joc îi sperie pe cei de la Viitorul: ”Jucăm cu cea mai în formă echipă, echipa de pe primul loc. Şi se află acolo meritat la felul cum joacă. Un lucru pozitiv e că nu am luat gol la Arad, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm. Asta nu s-a mai întâmplat de 9 etape. Defensiv trebuie să fim foarte atenţi, pentru că FCSB are jucători care pot face oricând diferenţa, jucători de calitate. Are şi rezerve foarte bune. De asta spun, şi e realitatea, FCSB este echipa cea mai bună în momentul de faţă” a mărturisit antrenorul Mircea Rednic.

LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB, marţi, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Viitorul nu are toţi jucătorii apţi pentru această confruntare. Rednic nu se va putea baza pe Cojocaru, care nu a făcut antrenamentul de azi din cauza unei mici accidentări, Ghiţă, suspendat şi Matei care încă nu a fost recuperat complet.

În ultimul meci dobrogeni au terminat la egalitate, 0-0 cu UTA Arad. Viitorul este pe locul 7 în Liga 1, cu 21 de puncte. FCSB este liderul clasamentului, cu 37 de puncte.

De partea opusă, Anton Petrea se teme mai mult de perioada care urmează. Terenurile Ligii 1 sunt îngheţate, iar vremea nu ajută foarte mult cluburile angrenate în acest sezon în lupta din competiţia internă: "Întâlnim o echipă tânără, ca a noastră, preocupată de posesie, cu un antrenor cu experienţă. Vrem să facem un joc bun şi să câştigăm. E o problemă cu aceste temperaturi scăzute. Sper ca jucătorii să se adapteze repede la aceste temperaturi. Prin jocul nostru, prin organizare şi prin apetitul ofensiv sper să câştigăm. Va fi o perioadă grea, din cauza posibilităţilor de a te antrena pe terenuri. Vom vedea cine se va adapta mai uşor. E important să ieşim sănătoşi. E o perioadă grea, nouă, nu s-a mai jucat în acest ritm şi în această perioadă a anului” a mărturisit Petrea, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Viitorul Constanţa este pe locul 7 în campionat cu 21 de puncte, dar cu o victorie poate urca din nou, aproape de locurile de playoff. FCSB caută succesul pentru a păstra distanţa de principalele sale urmăritoare, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB, marţi, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro: Echipe probabile

VIITORUL: 1. Cojocaru - 5. Mladen, 21. Dobrosavlevici, 16. Ortega - 77. Boboc, 17. A. Ciobanu, 13. C. Matei, 6. De Nooijer - 9. Sabala, 42. Luckassen, 20. Măţan

FCSB: 99. A. Vlad – 2.. V. Creţu, 17. I. Cristea, 16. A. Miron, 33. Radunovici - 27. Olaru, 5. G. Simion, 10. Fl. Tănase - 98. Man, 37. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenţi: Vasile Marinescu, Valentin Avram

Afla mai multe despre: viitorul constanţafcsbliga 1telekom sport 

viewscnt
Articole similare