Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - Craiova 2-1. În numele Taţilor! Ianis şi Rivaldinho au marcat sub privirile lui Hagi şi Rivaldo. Momente unice la Ovidiu

VIDEO | Viitorul - Craiova 2-1. În numele Taţilor! Ianis şi Rivaldinho au marcat sub privirile lui Hagi şi Rivaldo. Momente unice la Ovidiu

Superliga

Comentarii

Viitorul a bătut-o din nou pe Craiova, tot cu 2-1, la fel ca în turul din semifinalele Cupei României. Golurile constănţenilor au fost date de Ianis şi Rivaldinho, chiar sub privirile lui Gică Hagi şi Rivaldo.

Craiova a început ca din puşcă meciul de la Ovidiu, iar Bărbuţ a modificat tabela încă din minutul 9, după o gravă eroare de arbitraj. Fotbalistul Craiovei a plecat dintr-o poziţie clară de ofsaid şi l-a învins pe Cojocaru. Până la pauză, Viitorul avea să revină şi să restabilească egalitatea.

Ianis Hagi a prins o torpilă de la 25 de metri şi l-a învins pe Pigliacelli, declanşând nebunia atât pe banca tehnică a Viitorului, acolo unde Hagi a înnebunit de fericire, cât şi în tribune, unde Rivaldo a aplaudat reuşita în picioare.

Partea secundă a dus povestea şi mai departe. George Ganea, băiatul lui Ionel Ganea, îi pasează excelent lui Rivaldinho, iar vârful marchează chiar sub privirile tatălui său. E partida în care băieţii arată că s-au făcut mari, iar taţii au lacrimi în ochi de bucurie.

Craiova nu reuşeşte să se trezească din pumni, iar trupa lui Mangia n-a reuşit să mai pună deloc în pericol poarta lui Cojocaru. În acest moment, oltenii sunt în pericol să rateze absolut toate obiectivele, ţinând cont că pornesc cu şansa a doua în returul din Cupă cu Viitorul şi că trupa lui Hagi s-a apropiat la doar un punct în clasament.

VIDEO | Viitorul - Craiova 2-1 (Ianis Hagi 43, Rivaldinho 57 / Bărbuţ 9)

ECHIPELE DE START:

VIITORUL: Cojocaru - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Iacob, Băluţă, Houri - Drăguş, Rivaldinho, Hagi

CRAIOVA: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Ferreira - Martic, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Bărbuţ, Fortes, Mihăilă

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 70: Ce şansă pentru Viitorul! Achim şutează peste poartă, la o fază în care Pigliacelli a greşit inncredibil.

Min. 57: GOOOOL VIITORUL! Ganea îi pasează lui Rivaldinho, iar atacantul Viitorului marchează pentru 2-1.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Ovidiu.

Min. 43: GOOOL VIITORUL! Ianis Hagi înscrie un gol absolut superb, cu un şut fabulos de la 25 de metri

Min. 15: Şutul lui Ianis, de la 25 de metri, trece puţin pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Min. 13: Fortes, scăpat într-o poziţie bună, trage în plasa laterală.

Min. 9: GOOOL CRAIOVA! Bărbuţ, plecat din poziţie de ofsaid, deschide scorul! Greşeală mare de arbitraj!

Min. 5: Bărbuţ şutează, Cojocaru reţine din nou!

Min. 1: Prima şansă pentru Craiova! Şutul lui Bărbuţ e reţinut de Cojocaru.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE | Rivaldo, prezent în România, a dat lovitura de start a meciului de la Ovidiu.

Este a doua partidă dintre cele două echipe din totalul de trei pe care le vor juca în această lună. În urmă cu o săptămână, Viitorul a câştigat pe terenul Craiovei, 2-1, manşa tur a semifinalei din Cupa României. Meciul din Liga 1, de pe centralul din Ovidiu, va fi decisiv în lupta pentru locul trei. Distanţa dintre cele două este de patru puncte, elevii lui Devis Mangia fiind cei care ocupă în acest moment poziţia de Europa League. 

În cazul în care puştii lui Hagi nu se vor impune pe teren propriu, sâmbătă seara, singura şansă de a mai juca în Europa în sezonul viitor este câştigarea Cupei României, competiţie în finala căreia au mari şanse de a se califica din moment ce au câştigat meciul din deplasare şi pleacă cu un avantaj în partida retur. 

 

Afla mai multe despre: viitorulcraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare