Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "Viitorul deja nu mai e echipa de acum zece ani". Rivaldinho visează la primul titlu. Cifrele impresionante ale atacantului în acest sezon

VIDEO "Viitorul deja nu mai e echipa de acum zece ani". Rivaldinho visează la primul titlu. Cifrele impresionante ale atacantului în acest sezon

Superliga

Comentarii

Rivaldino a marcat din nou pentru Viitorul, de această dată în meciul cu FC Voluntari, iar atacantul a ajuns la şase goluri, în 10 meciuri, în acest campionat. La final, brazilianul a recunoscut că obiectivul său e cucerirea primului titlu de campion în România.

Rivaldinho, 6 goluri în 10 meciuri la Viitorul

Brazilianul i-a câştigat încrederea lui Gică Hagi în acest sezon, după ce a fost readus de la Levski Sofia, iar atacantul a înscris un nou gol. Vârful a egalat cu capul, după ce Andraz Struna marcase unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului

"Sunt fericit că am făcut un meci bun după un meci acasă în care eu personal nu am făcut un meci bun. Mister şi toată echipa mi-au dat încredere şi azi am putut să fac un meci bun. Echipa Voluntariului e o echipă bună, sincer. La cum au jucat cu noi, nu ştiu cum sunt pe ultimul loc. Au jucat foarte bine. 

Viitorul deja nu mai e echipa de acum zece ani, e o echipă cu experienţă şi trebuie să intrăm în play-off şi după să ne batem acolo sus", a declarat Rivaldinho.  

Întrebat dacă obiectivul său personal e titlul în Liga 1, fiul marelui Rivaldo a răspuns afirmativ: "Da, normal. Nu vreau doar să fiu acolo (n.r. - în play-off), să joc meciuri frumoase", a adăugat Rivaldinho. 

În urma victoriei cu ilfovenii, Viitorul a urcat pe locul trei, peste U Craiova şi FCSB, cu 35 de puncte, cu trei mai puţine decât CFR Cluj şi cu cinci mai puţine decât liderul Astra. 

Afla mai multe despre: rivaldinhoviitorulrivaldinho viitorul 

viewscnt
Articole similare