Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - FC Botoşani 2-2. S-a jucat cel mai frumos meci din acest start de campionat. Eric a scris istorie la Ovidiu

VIDEO | Viitorul - FC Botoşani 2-2. S-a jucat cel mai frumos meci din acest start de campionat. Eric a scris istorie la Ovidiu

Fotbal

Comentarii

Viitorul şi FC Botoşani au terminat la egalitate, 2-2, în ultima partidă a etapei cu numărul 5 din Liga 1.

Viitorul şi Botoşani au încheiat etapa a cincea a Ligii I cu unul dintre cele mai bune meciuri ale acestui început de sezon. Echipa lui Hagi a deschis repede scorul. Ganea a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Eric a transformat-o perfect. Moldovenii nu au resimţit şocul primirii golului şi au replicat repede. Ofosu a trimis în bară. Apoi, Ashkovski a restabilit egalitatea tot după o acţiune a neamţului. Viitorul a trecut din nou în avantaj în minutul 66. Gabi Iancu l-a învins din a doua încercare pe Hankic. Formaţia lui Croitoru nu a renunţat la luptă şi a lovit cu zece minute înainte de final. Ashkovski a reuşit dubla. Ultimele minute au fost de infarct. Şutul lui Ciobanu s-a dus în transversală, iar la faza imediat următoare, Ofosu a fost la câţiva centimetri de golul victoriei. Până la urmă, Viitorul - Botoşani s-a încheiat 2-2.

VIDEO | Viitorul - FC Botoşani 2-2
A marcat: Eric pen. 12', Iancu 65' / Ashkovski 27', 81'

ECHIPELE DE START

  • Viitorul: Căbuz - Mladen, Ţîru, Ghiţă, Filip - Achim, Artean, Houri - Ganea, Iancu, Eric
  • Botoşani: Hankic - Haruţ, Miron, Chindriş, Holzmann - Papa, Rodriguez - Ashkovski, Ongenda, Golofca - Ofosu

Min. 90+3: Final nebun la Ovidiu! Şutul deviat al lui Ciobanu a lovit bara, iar la faza următoare, Ofosu a trecut, din nou, pe lângă gol. 

Min. 90+1: Ocazie Botoşani! Ofosu, la un pas de a îşi completa partida excelentă. Germanul a şutat puternic, dar Căbuz a fost la post. 

Min. 81: GOOOOL Botoşani! Ofosu continuă meciul bun făcut şi îi oferă o pasă de gol lui Ashkovski, care reuşeşte dubla. 

Min. 78: Cei de la Botoşani cer penalty după un posibil fault al lui Ţîru în careu. 

Min. 77: Ocazie Botoşani! Ongenda s-a hotorât să tragă din afara careului, iar balonul a trecut cu puţin pe lângă bara porţii lui Căbuz. 

Min. 65: GOOOOL Viitorul! Gabi Iancu înscrie şi suporterii echipei lui Hagi izbucnesc de fericire. 

Min. 53: Ocazie Viitorul! Steliano Filip a pătrus în careul oaspeţilor, dar lovitura sa a trecut mult peste poartă. 

Min. 48: Ocazie Viitorul! Eric îi pasează în careu lui Gabi Iancu, care şutează, iar Hankic respinge în corner. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 32: Ocazie Botoşani! Ofosu este dezlănţuit. A fost la un pas să îşi aducă echipa în avantaj după o nouă incursiune. Şutul atacantului german a fost respins cu piciorul de Căbuz. 

Min. 27: GOOOOL Botoşani! Ashkovski a trimis mingea în poarta goală după ce Căbuz a respins nefericit execuţia acrobatică a lui Papa. 

Min. 21: Ocazie Botoşani! Oaspeţii au fst aproape de a restabili egalitatea. Ofosu, liber în careu, a preluat şi a şutat puternic, dar mingea s-a dus în bară, iar apoi în afara terenului. 

Min. 12: GOOOOL Viitorul! Eric a înscris din penalty şi l-a egalat în clasamentul all time al celor mai buni marcatori străini pe Wesley Lopes. 

Min. 10: Penalty pentru Viitorul! Chindriş l-a faultat pe George Ganea. 

Min. 6: Ocazie Botoşani! Golofca şutează surprinzător, din prima, iar mingea şterge bara porţii lui Căbuz. 

A început meciul. 


Cei doi antrenori, Gică Hagi şi Marius Croitoru, au vorbit înainte de meci despre partida din această seară, ultima din etapa cu numărul cinci. 


”A arătat un fotbal agresiv, foarte bun, a marcat goluri, e iute, deci cu siguranţă că vom avea un meci foarte dificil. Ne dorim trei puncte, campionatul e lung, e doar un început bun al nostru. Nu contează cum începi, contează cum termini”, a spus Gheorghe Hagi înainte de meciul Botoşani.

Despre jucătorii indisponibili: ”Keita şi cu Riva nu sunt sută la sută. Carlo e bine, dar încă mai e nevoie de timp. Măţan a avut aseară ceva, să vedem dacă va fi pregătit sau nu”.

Marius Croitoiu promite spectacol la partida dintre Viitorul şi Botoşani: ”Suntem două echipe care avem cel mai frumos joc din campionat în acest moment şi îmi doresc să iasă un spectacol. Mergem să jucăm ce am antrenat şi ce ne-am dorit. Un joc spectaculos, doar pe atac. Pentru mine asta contează, jocul ofensiv.Chindriş este un junior care, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară. Nu dintre juniori, ci dintre seniori. Echipele care atacă îţi oferă spaţii şi e mai uşor. Aţi văzut cu Mediaşul, că s-au pus pe două linii şi nu am reuşit să îi desfacem, ne-a fost mult mai greu”.

Afla mai multe despre: liga 1viitorulbotosani,  

viewscnt
Articole similare