Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - FCSB 0-2. Victorie lejeră a "roş-albaştrilor" la malul mării. FCSB şi-a depăşit adversara în clasament

VIDEO | Viitorul - FCSB 0-2. Victorie lejeră a "roş-albaştrilor" la malul mării. FCSB şi-a depăşit adversara în clasament

FCSB

Comentarii

Într-un meci din runda cu numărul 21 din Liga 1, FCSB a învins, 2-0, FC Viitorul, la Ovidiu. Au marcat Soiledis şi Florinel Coman.

FCSB a câştigat fără prea mari probleme pe terenul Viitorului. Roş-albaştrii au avut o primă repriză excelentă, care a început cu şutul bun al lui Moruţan. Soiledis a deschis scorul, cu prima sa reuşită în tricoul vicecampioanei. CHiar înainte de pauză, Florinel Coman a prins un şut perfect, a marcat pentru a noua oară în acest sezon şi s-a instalat pe primul loc în topul golgheterilor din Liga I.

În al doilea act, roş-albaştrii s-au mulţumit să îşi conserve avantajul, ceea ce au şi reuşit. FCSB s-a impus cu 2-0 şi a trecut peste Viitorul în clasament.


VIDEO | VIITORUL - FCSB 0-2 (Soiledis 22, Coman 45)

Echipele de start 

  • Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Houri - C.Matei - Rivaldinho, Iancu
  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Soiledis, Panţîru - Nedelcu, Ovidiu Popescu, Moruţan - Man, Tănase, Coman

Min. 85: Ultima schimbare şi la FCSB! Adi Popa a intrat în locul lui Dennis Man. 

Min. 76: Ultima schimbare la Viitorul. A intrat Alexi Ptu, a ieşit Rivaldinho. La FCSB, Filip l-a înlocuit pe Nedelcu. 

Min. 71: Ocazie FCSB! Coman şutează din flancul drept, Căbuz respinge în faţă, mingea ajunge la Man, dar Căbuz intervine încă o dată. 

Min. 55: Ocazie FCSB! Tănase a fost la un pas să înscrie şi el. Coman a protejat excelent minega, i-a pasat decarului de la FCSB, dar şutul acestuia a fost blocat. 

Hagi a mai făcut o schimbare şi la pauză. A ieşit Cosmin Matei, a intrat Munteanu. La FCSB a ieşit Panţîru, a intrat Iulian Cristea. 

Min. 45: GOOOOL FCSB! Florinel Coman a trimis cu stângul în bara porţii lui Căbuz, iar de acolo mingea s-a dus în plasă. 

Min. 38: Ocazie Viitorul! De Nooijer execută bine o lovitură liber, Mladen o deviază cu capul, dar Iacob ajunge prea târziu şi nu a reuşit să trimită mingea în poartă. 

Min. 30: Hagi a făcut prima schimbare. A ieşit Artean, a intrat Iacob. 

MIn. 22: GOOOOL FCSB! Soiledis înscrie cu o lovitură de cap în care apărarea celor de la Viitorul pur şi simplu a dormit. 

Min. 16: Fază controversată! Artean îl calcă pe spate pe Dennis Man, dar se alege doar cu cartonaşul galben. 

Min. 15: Ocazie FCSB! Florinel Coman trimite şi el un şut care prinde gazonul, dar Căbuz a fost din nou la post. 

Min. 14: Ocazie FCSB! Moruţan a şutat periculos, iar Căbuz a fost nevoit să respingă în corner. 

A început meciul. 


UPDATE | FCSB a anunţat echipa de start pentru meciul cu Viitorul. Bogdan Argeş Vintilă joacă în 4-3-3, cu Soiledis fundaş central şi cu Florin Tănase atacant, în locul lui Gnohere. Tănase s-a plâns în trecut de faptul că este pus să joace atacant central, poziţie care îl încurcă. 


Cu patru victorii strânse în ultimele cinci meciuri, FCSB se deplasează la Ovidiu, pentru meciul cu Viitorul lui Gică Hagi. Partida e foarte importantă în economia luptei pentru play-off, în condiţiile în care formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă e la două puncte în spatele Viitorului. FCSB are 33 de puncte şi e pe locul cinci, în timp ce Viitorul e pe locul trei, cu 35 de puncte.

FC Viitorul - FCSB, duminică, de la 20:30, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Se întâlnesc două echipe cu spirit ofensiv, iar meciul promite să fie unul spectaculos. Viitorul a reuşit să-şi dea un restart odată cu victoria de la FC Voluntari, 2-1, după două înfrângeri la rând, iar acum trupa lui Hagi caută să-şi consolideze moralul şi poziţia de din clasament. Dacă înving FCSB, elevii "Regelui" egalează campioana CFR la puncte, 38. Dacă bate FCSB, vicecampioana urcă până pe locul trei, cu 36 de puncte.

În ultimele cinci partide directe, Viitorul a câştigat o dată, chiar pe Arena Naţională, în timp ce FCSB s-a impus de două ori, iar o dată s-a terminat egal.

Afla mai multe despre: viitorulfcsblive videoliga 1 

viewscnt
Articole similare