Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul star al Ligii 1? Ongenda, jucătorul care a evoluat pentru PSG, a debutat pentru FC Botoşani. Două faze superbe făcute de el

VIDEO | Viitorul star al Ligii 1? Ongenda, jucătorul care a evoluat pentru PSG, a debutat pentru FC Botoşani. Două faze superbe făcute de el

Superliga

Comentarii

Ongenda, jucător cu meciuri la PSG, a debutat vineri seară pentru FC Botoşani, în victoria cu 2-0 în faţa lui FC Hermannstadt. Mijlocaşul francez şi-a arătat clasa, deşi încă nu este 100% pregătit fizic.

Hervin Ongenda este unul dintre cele mai interesante transferuri făcute în această vară. Mijlocaşul de 23 de ani are 16 apariţii pentru echipa de seniori a lui PSG şi a trecut pe la toate echipele de juniori ale naţionale Franţei, inclusiv la tineret. Ongenda este în urmă cu pregătirea fizică, dar a apucat să debuteze aseară pentru FC Botoşani.

Jucătorul francez a intrat în minutul 70 şi a arătat imediat că are calitate. Ongenda a ieşit în evidenţă şi la două faze, în care şi-a lăsat colegii într-o poziţie excelentă de gol, dar au ratat.

Mai întâi, în minutul 83, a pasat excelent pe culoar pentru Chitoşcă, însă mijlocaşul a ratat.

Apoi, în minutul 92, a centrat excelent pentru Mihai Roman II, însă nici el n-a reuşit să împingă mingea în poartă.

"Hervin Ongenda a intrat pentru că el poate ajuta deja echipa. Nu l-am introdus ca să impresioneze pe cineva anume. E un jucător cu o calitate deosebită, şi chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică, pentru 20-30 minute cât a jucat astăzi a compensat prin viziune şi calitate tehnica. Ongenda este un fotbalist care creaza emulaţie şi sunt convins că ne va ajuta mult", Costel Enache, după meciul cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fc botosanihervin ongendaliga 1psghermannstadt 

viewscnt
Articole similare