Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Villarreal - Real Madrid 2-2. Fosta campioană este egalată pe final şi încheie campionatul pe locul 3

VIDEO | Villarreal - Real Madrid 2-2. Fosta campioană este egalată pe final şi încheie campionatul pe locul 3

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a încheiat la egalitate, sâmbătă seară, scor 2-2, meciul jucat în deplasare cu Villarreal, în ultima etapă din La Liga. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Zinedine Zidane a încheiat campionatul pe locul trei.

Gareth Bale (11) şi Cristiano Ronaldo (32) au marcat golurile unei reprize dominate clar de Real Madrid, care părea să se îndrepte spre un succes categoric, la ultima reprezentaţie din acest sezon. Lucrurile s-au schimbat, însă, în partea secundă, după ce Zidane i-a scos pe Modric şi Ronaldo, apoi şi pe Isco. Martinez a redus din diferenţă în minutul 71, cu un gol superb, pentru ca Samu Castillejo să egaleze cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar.

Real Madrid a acumulat 76 de puncte şi a încheiat acest sezon pe locul trei, la două puncte de ocupanta locului secund, Atletico, şi la 14 în spatele noii campioane Barcelona, care nu au jucat încă în această etapă. Villarreal ocupă locul cinci, cu 61 de puncte.

LIVE VIDEO | Villarreal - Real Madrid 2-2 (R. Martinez 71', Castillejo 85'/Bale 11', Ronaldo 32')

Min. 85: GOOOL! Villarreal egalează prin Castillejo, după o greşeală a lui Luca Zidane.

Min. 71: GOOOL, Villarreal! Roger Martinez reduce din avantaj, cu un gol superb, la care fiul lui Zinedine Zidane, Luca, n-a avut nicio şansă.

Min. 32: GOOOL! Cristiano Ronaldo duce scorul la 2-0, cu o lovitură de cap, după o centrare de efect a lui Marcelo.

Min. 11: GOOOL! Gareth Bale deschide scorul, în urma unui şut cu piciorul drept

Min. 1: A început partida! 


Surpriză de proporţii în unsprezecele de start al oaspeţilor. Zinedine Zidane îl trimite în poartă pe fiul său în vârstă de 20 de ani, Luca. În rest, tehnicianul francez pare să pregătească finala de la Kiev, mizând pe jucătorii care, cel mai probabil, vor fi în teren şi la meciul cu Liverpool, din finala Ligii Campionilor. Singura întrebare este dacă Bale va fi şi sâmbăta viitoare titular sau va reveni în echipă Benzema, care de această dată a rămas pe banca de rezerve.

Echipele de start: 

Villarreal: Andres - Mario Gaspar, Bonera, Alvaro, A. Marin - Soriano, Rodri, Javi Fuego (Al Dawsari 58'), Fornals (Castillejo 77') - Sansone, Enes Unal (Martinez 68').

Real Madrid: Luca Zidane - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Modric (Lucas V. 62'), Kroos - Isco (Kovacic 73') - Bale, Ronaldo (Benzema 62'). 

Afla mai multe despre: realzidanevillarreal 

viewscnt
Articole similare