Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vin ofertele pentru olteni: "Am fost contactat de impresari din Italia." Mangia, aproape să îşi piardă starurile

VIDEO | Vin ofertele pentru olteni: "Am fost contactat de impresari din Italia." Mangia, aproape să îşi piardă starurile
Comentarii

Craiova se poate despărţi în această iarnă de câţiva dintre fotbaliştii care au dus greul în prima jumătate a sezonului. Antrenorul alb-albaştrilor a dezvăluit că există interes pentru fotbaliştii săi.

Mitriţă, Cicâldău şi Bancu sunt cel mai bine cotaţi jucători ai Craiovei. În tipul vacanţei Mangia a primit câteva telefoane. 
 
"Am fost contactat de impresari italieni care m-au întrebat de anumiţi jucători. În acest moment este şi normal, dar vom vedea dacă vor fi soluţii bune şi pentru noi" a spus Mangia despre interesul pentru fotbaliştii olteni.  
 
Juveţii au plecat astăzi în Antalya, acolo unde vor sta până pe 26 ianuarie. Craiova va avea trei partide de pregătire în Turcia, iar adversarii urmează să fie stabiliţi. 
 
"Pentru noi, cei din staff, este foarte important să lucrăm în teren, la antrenament, nu doar meciurile pentru că nu am schimbat echipa, iar jucătorii ştiu ce trebuie să faca pe teren într-un meci" spune antrenorul Craiovei. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: mangiaofertemitriţăstagiu antalya 

viewscnt
Articole similare