Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vînă a găsit imediat diferenţele dintre FCSB şi fosta echipă: "La Viitorul suporterii nu erau atât de fanatici". Vrea să fie titular la vicecampioni

VIDEO | Vînă a găsit imediat diferenţele dintre FCSB şi fosta echipă: "La Viitorul suporterii nu erau atât de fanatici". Vrea să fie titular la vicecampioni

FCSB

Comentarii

Ionuţ Vînă (24 de ani) se află înainte de primul meci în tricoul noii sale echipe. Fostul jucător de la Viitorul a prins transferul carierei, de până acum, şi este pregătit să se impună în formaţia lui Bogdan Andone, să fie o piesă de bază atât în Europa League, cât şi în Liga 1.

Aflat doar de câteva zile la FCSB, mijlocaşul a observat deja primele diferenţă între vicecampioana României şi fosta sa echipă, alături de care a câştigat Supercupa României în acest start de sezon: "Diferenţa aici este că toată lumea este cu ochii pe acest club, pentru că este cel mai mare din România, deja am observat diferenţele că la Viitorul suporterii nu erau atât de fanatici şi mi-am dat seama că am venit la cel mai mare club", a spus Vînă într-o conferinţă de presă. 

Cotat la 1,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Vînă a fost cumpărat de Gigi Becali pentru "doar" 750.000 de euro. Tânărul vrea să se impună rapid în primul "11" al lui Bogdan Andone, iar faptul că este, probabil, cel mai polivalent fobalist din lotul celor de la FCSB îl va ajuta cu siguranţă să îşi găsească un loc: "Sunt foarte bucuros că am ajuns aici şi vreau să demonstrez că merit locul de titular şi trebuie să debutăm cu dreptul în nou sezon şi să încununăm acest meci cu o victorie".

FCSB debutează pe "teren propriu", la Piteşti, în prima etapă a noului sezon de Liga 1. Meciul cu FC Hermannstadt este programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: ionut vinafcsb 

viewscnt
Articole similare