Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vînă, luat prin surprindere de plecarea lui Filip: "Nu ştiam nimic" Ce spune mijlocaşul despre apariţia lui Mircea Lucescu în vestiarul roş-albaştrilor

VIDEO | Vînă, luat prin surprindere de plecarea lui Filip: "Nu ştiam nimic" Ce spune mijlocaşul despre apariţia lui Mircea Lucescu în vestiarul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Fotbalistul a aflat de la jurnaliştii prezenţi la Giurgiu că nu va mai fi coechipier cu Lucian Filip.

Acesta are o ofertă de la echipă rusă Orenburg, lanterna roşie a campionatul după 4 etape disputate. Filip era cel mai vechi component al lotului roş-albaştrilor. E foarte posibil ca fotbalistul de 28 de ani să nu mai joace în returul cu Mlada, iar Vînă şi ceilalţi trebuie să se descurce fără el în Cehia. 
 
"Se decide acolo, avem nevoie de gol în deplasare. Ne pare rău că nu am înscris astăzi, am avut multe ocazii, puteam să decidem calificarea de aici. Dar mergem acolo încrezători, acolo se joacă calificarea. Sperăm să marcăm acolo şi să ne calificăm. În prima repriză ne-am tatonat ambele echipe, am văzut stilul fiecăruia, după care, după pauză, am zis că trebuie să pasăm mai mult, să nu intrăm în jocul lor, că erau mari şi agresivi. Să pasăm mai mult. După care au venit şi ocaziile. Din păcate, nu am marcat" a fost concluzia fotbalistului transferat în această vară de la Viitorul. 
 
Şi pentru Vînă apariţia lui Mircea Lucescu la echipă a fost o surpriză plăcută. 
 
"A fost o emoţie foarte mare, mă bucur că a venit alături de noi.  Ne-a transmis să fim încrezători, că suntem o echipă valoroasă, şi trebuie să demonstrăm pe teren. Ne-a dat un impuls şi îi mulţumim pe această cale" a încheiat Vină. 

 

Afla mai multe despre: fcsbvînăfiliporenburgofertămircea lucescu 

viewscnt
Articole similare