Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vincent Kompany şi ”racheta” care a zburat direct în vinclu! Căpitanul lui Manchester City a marcat un gol cât un titlu

VIDEO | Vincent Kompany şi ”racheta” care a zburat direct în vinclu! Căpitanul lui Manchester City a marcat un gol cât un titlu
Comentarii

Căpitanul echipei Manchester City, Vincent Kompany, a marcat un gol de toată frumuseţea, fix într-un moment în care "cetăţenii" aveau mare nevoie să înscrie contra lui Leicester City.

În minutul 70, la scorul de 0-0, Vincent Kompany a pătruns cu mingea la picior până la aproximativ 25 de metri de poarta adversă şi a prins un şut de zile mari. Balonul a zburat direct în vinclul porţii lui Kasper Schmeichel, care nu a avut absolut nicio şansă.

 

 

Pentru fundaşul de 33 de ani, acesta este primul gol marcat în actuala ediţie din Premier League şi al 20-lea în total în tricoul "cetăţenilor".

Golul înscris de Vincent Kompany poate însemna cât un titlu, în condiţiile în care, graţie succesului cu 1-0, Manchester City a revenit pe primul loc în Premier League şi are un avans de un punct faţă de Liverpool, cu o etapă înainte de final. 

În ultima rundă, Manchester City va înfrunta echipa lui Florin Andone, Brighton, în deplasare, iar Liverpool va primi vizita lui Wolverhampton.

3 titluri de campion al Angliei a cucerit Kompany cu Manchester City

11 - de atâţia ani joacă Vincent Kompany la City

358 de meciuri a adunat Kompany în tricoul "cetăţenilor"

Afla mai multe despre: kompany 

viewscnt
Articole similare