Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Vineri superbă la Telekom Sport în Spania, Germania şi Italia. Goluri multe, spectacol şi eliminări în meciurile zilei

VIDEO Vineri superbă la Telekom Sport în Spania, Germania şi Italia. Goluri multe, spectacol şi eliminări în meciurile zilei
Comentarii

Huesca în Spania şi Sttutgart în Germania au câştigat partidele cu Valladolid, respectiv Mainz. În Italia, Torino şi Fiorentina au terminat la egalitate, 1-1.

La Liga:  Valladolid - Huesca 1-3

Ultima clasată în La Liga, Huesca a câştigat pe terenul lui Valladolid, scor 3-1. A fost al doilea semnal pozitiv pentru gruparea roş-albastră, după ce runda trecută nu a pierdut cu Villarreal. Totodată, succesul de la Valladolid a fost abia al doilea al sezonului. Rafa Mir a marcat toate cele trei goluri ale formaţiei sale, punctând în minutul 38, 51 şi 58. Pentru gazde a marcat Toni în prelungiri.

Bundesliga: Stuttgart - Mainz 2-0

Stuttgart a reuşit prima victorie pe teren propriu din acest sezon, împotriva penultimei clasate, Mainz. După 0-0 la pauză, Kaladzici a marcat pentru şvabi, la fel cum o făcuse şi în confruntarea din tur. Scorul final, 2 la 0 pentru Sttugart a fost înscris de Wamangituka. Golgeterul congolez a marcat la capătul unei curse de 70 de metri, al 11-lea său gol din acest sezon.

Serie A: Torino - Fiorentina 1-1

Meciul dintre Torino şi Fiorentina a început cu adevărat în ultima jumătate de oră. Castovili a luat roşu direct. Fiorentina a deschis scorul în inferioritate, după reuşita lui Ribery. A fosdt primul gol stagional pentru veteranul francez. Imediat a fost eliminat şi Milenkovic, după o altercaţie cu Belotti. Golgeterul lui Torino a reuşit să egaleze în ultimele secunde ale timpului regulamentar. Belotti a ajuns la zece goluri în campionat, dar Toro rămâne în zona retrogradării.

Afla mai multe despre: huescatorinorezumate italiarezumate spaniarezumate germaniastuttgartfiorentinavalladolid 

viewscnt
Articole similare