Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vinicius, de neoprit în Spania! Brazilianul a umilt apărarea Valenciei şi a marcat un gol superb

VIDEO | Vinicius, de neoprit în Spania! Brazilianul a umilt apărarea Valenciei şi a marcat un gol superb

Real Madrid

Comentarii

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Valencia, în etapa a XX-a a campionatului Spaniei.

Vinicius, de neoprit în Spania! Brazilianul a umilt apărarea Valenciei şi a marcat un gol superb

Golurile au fost marcate de Benzema '43 (penalty), '88 şi Vinicius '52 şi '61 pentru madrileni, respectiv Guedes '77 (penalty) pentru Valencia. Vincius arată în continuare că este în mare formă şi a marcat superb în partida cu Valencia.

Brazilianul a intrat în combinaţie cu Benzema în careu, s-a distrat cu apărarea Valenciei şi a introdus mingea în poartă. În actualul sezon, Vinicius este al doilea cel mai bun marcator al lui Real Madrid din La Liga, după Benzema, cu 12 reuşite. 

Francezul Karim Benzema a ajuns la 301 de goluri în 584 de meciuri pentru Real Madrid, fiind pe locul patru în istoria marcatorilor echipei madrilene. El este devansat de Cristiano Ronaldo (450 goluri în 438 meciuri), Raul (323/741) şi Alfredo Di Stefano (308/396). Benzema are 34 de ani şi evoluează la Real Madrid de 13 sezoane.

În clasament, Real Madrid este lider cu 49 de puncte, urmată de FC Sevilla, cu 41 de puncte şi două meciuri mai puţin, şi de Betis Sevilla, cu 33 de puncte şi tot două jocuri în minus. Valencia este pe locul 9, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: real madrid-vincius-valencia 

viewscnt
Articole similare