Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vinicius Junior, simulare à la Neymar şi dribling spectaculos la debutul pentru Real Madrid

VIDEO | Vinicius Junior, simulare à la Neymar şi dribling spectaculos la debutul pentru Real Madrid

La Liga

Comentarii

Vinicius Jr (18 ani) a produs două faze la fel de spectaculoase la primul meci în tricoul "blanco", însă una dintre ele a adus aminte de latura mai puţin frumoasă a fotbalului.

Real Madrid şi-a început seria de meciuri amicale, miercuri dimineaţă, cu o înfrângere, 1-2, împotriva lui Manchester United la International Champions Cup. Pe lângă starurile Benzema sau Bale, în primul "11" şi-a făcut loc şi Vinicius Jr, la doar 11 zile de când a fost prezentat oficial pe Santiago Bernabeu. 
 
Brazilianul în vârstă de 18 ani care a costat-o pe Real în jur de 46 de milioane de euro a jucat 62 de minute şi a oferit o bijuterie de dribling prin care a trecut de fundaşul "diavolilor" Fosu-Mensah. 
Totuşi tânărul a atras toate privirile atunci când a trecut uşor de Matteo Darmian, dar a ales să simuleze, moment care a părut inspirat din prestaţiile lui Neymar de la Campionatul Mondial din Rusia. 
 
În ciuda deciziei mai puţin inspirate, fanii Realului l-au lăudat pe Vinicius pe reţelele de socializare, acelaşi lucru pe care l-a făcut şi antrenorul Julien Lopetegui după meci. "El este foarte tânăr şi trebuie să se adapteze acestui stil de fotbal. Sunt de părere că a făcut un meci bun", a spus antrenorul lui Real. 

Afla mai multe despre: real madridvinicius jrsimulareneymarbrazilianmanchester unitedmeci amicaldribling 

viewscnt
Articole similare