Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă a explicat înlocuirea lui Gnohere: "Asta am observat" Schimbarea surpriză pregătită de antrenorul roş-albaştrilor la echipă

VIDEO | Vintilă a explicat înlocuirea lui Gnohere: "Asta am observat" Schimbarea surpriză pregătită de antrenorul roş-albaştrilor la echipă

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere i-a lăsat locul lui Moruţan la pauza meciului jucat pe Arena Naţională. A fost pentru prima oară când francezul a fost folosit doar în prima repriză a unei meci din actuala ediţie de campionat.

Iar Vintilă a dezvăluit motivul pentru care a apelat la această modificare. 
 
"Sunt anumite momente in care trebuie sa respecţi anumite sarcini de joc. Dacă nu le respecţi, intră altul care le face. Moruţan e un jucător rapid, iute şi cu un control foarte bun al mingiei. Are probleme la duelurile fizice, dar e un jucător cu calitate şi mă bucur foarte mult că a reuşit să intre şi să scape faza jocului" a declarat antrenor vicecampioanei. 

După ce Soiledis a fost folosit fundaş central contra Gazului, Vintilă mai pregăteşte şi alţi fotbalişti pentru a fi reprofilaţi. Manea ar putea ajunge tot în centrul apărării. Iar tehnicianul atât de apreciat de Gigi Becali a anunţat că se gândeşte chiar şi la varianta cu 3 fundaşi. 

"Avem variante în axul central. În afară de Planici şi Cristea îi mai avem pe Nedelcu, pe Soiledis, pe Filip.... el era jucătorul care avea ritm de joc. Soluţii sunt acolo, găsim. Avem jucători polivalenţi, asta e cel mai important. Avem jucători care pot juca pe mai multe posturi şi până la urmă cam asta se caută. Toate echipele au rezerve, şase pentru zece posturi. Deci trebuie să fie polivalenţi. Nu există să ai un post fix. Iar noi avem jucători inteligenţi, care se pot adapta de la un post la altul"  a încheiat Vintilă. 
 
 

 

Afla mai multe despre: vintilăgnoherefcsbschimbări 

viewscnt
Articole similare