Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă a lămurit situaţia lui Bogdan Planic: "Şi pe mine m-a surprins decizia lui". Ce se va întâmpla cu fundaşul sârb

VIDEO | Vintilă a lămurit situaţia lui Bogdan Planic: "Şi pe mine m-a surprins decizia lui". Ce se va întâmpla cu fundaşul sârb

FCSB

Comentarii

Astra şi FCSB închid etapa a cincea din play-off-ul Ligii I, luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Victoria cu Dinamo este o victorie care ne-a dat încredere şi care ne-a arătat că avem resurse să jucăm un fotbal bun şi că putem câştiga. Este adevărat că Tamaş era un jucător foarte bun pentru Astra, dar şi cei care îl vor înlocui sunt la fel de buni. Echipa lor este o echipă care joacă fără presiune, nu mai are nimic de pierdut, iar acestea sunt cele mai grele meciuri. Cu siguranţă că vor să câştige, dar şi noi trebuie să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor noastre şi să câştigăm" , a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

La finalul săptămânii trecute, chiar înaintea remizei cu Gaz Metan Mediaş, Bogdan Planic a refuzat să se mai antreneze şi a cerut rezilierea contractului cu FCSB.

"Am fost surprins de decizia lui Bogdan Planic, el era un jucător important pentru echipa noastră, dar decizia este numai a lui. Din păcate, nu am vorbit cu el după ce a plecat de aici. Oricum, decizia clubului va trebui respectată. Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi. Din ce ştiu eu, nu va reveni la echipă" , a continuat Vintilă.

Afla mai multe despre: fcsbvintilasteaua 

viewscnt
Articole similare