Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintila, contrazis de Panduru: "Dacă meciul ăsta te face mai puternic, mai pierde două, trei, să vezi!" Avertisment pentru Coman: "Nu-i ok asta, dai senzaţia că nu te mai interesează"

VIDEO | Vintila, contrazis de Panduru: "Dacă meciul ăsta te face mai puternic, mai pierde două, trei, să vezi!" Avertisment pentru Coman: "Nu-i ok asta, dai senzaţia că nu te mai interesează"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (49 de ani) a vorbit, în direct la emisiumea Minutul 91 de la Telekom Sport, despre declaraţiile făcute de antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă (47 de ani), la finalul meciului cu Academica Clinceni (0-0). Expertul Telekom Sport a abordat şi subiectul plecării lui Florinel Coman (21 de ani) de pe banca de rezerve, după ce a fost schimbat în partida de pe Arena Naţională.

Panduru a spus că reacţia lui Coman n-a fost ok, pentru că a dat senzaţia că nu-l mai interesează rezultatul partidei. Se pare, totuşi, că acesta ar fi avut acceptul lui Bogdan Vintilă să plece la vestiare. În plus, n-a fost de acord cu declaraţia lui Vintilă, conform căreia punctul obţinut cu Academica Clinceni o poate ajuta pe FCSB să câstige titlul de campioană în Liga 1.

"Nu e ok să pleci de pe bancă. Cred că trebuie să stai până la fionalul meciului. Dai senzaţia că nu te mai interesează. Dar cred că e ok, pentru că se pare a avut acceptul antrenorului. Vintilă nu ştie ce s-a întâmplat cu Teja. Cu acest punct pierzi campionatul, nu-l câştigi. Teja a pierdut cu echipele mici. Dacă meciul ăsta te face mai puternic, atunci mai pierde alte două, trei şi vezi cât de puternic te fac", a spus Basarab Panduru, în direct la Telekom Sport.

Bogdan Vintilă: "Decât nimic, mai bine aşa!"

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă, nu-şi face griji în urma celui de-al doilea pas greşit din 2020. După ce a pierdut cu CFR Cluj, scor 1-0, FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0. Tehnicianul vicecampioanei României priveşte partea plină a paharului.

"Se adaugă în zestrea noastră de puncte. Decât nimic, mai bine aşa. Da, da, se poate întâmpla orice, mingea e rotundă. Mulţi dădeau partida câştigată de dinainte, dar nu am reuşit să desfacem apărarea aglomerată.

Nu am reuşit să marcăm în această seară, din păcate. Noi nu am reuşit să marcăm. Învăţăm din asemenea meciuri. Acum nu am pierdut. E un lucru bun. Nu trebuie să fac un capăt de ţară. E adevărat că nu am reuşit să câştigăm, dar pe termen lung vrem să ne atingem obiectivul. Fiecare echipă vrea să nu primească gol, fiecare şi-a arătat strategia. Strângem rândurile, pentru că urmează un alt joc, în care sunt trei puncte. Nu vedeţi că nu prea mai contează unde eşti? Discutăm la final, atunci mai discutăm. Se poate ca acest punct să ne facă pe noi campioni"
, a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: basarab pandurucomanvintilaliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare