Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Vintilă, despre o victorie în derby-ul cu Dinamo: "Ar fi un adevărat restart pentru noi"

VIDEO | Vintilă, despre o victorie în derby-ul cu Dinamo: "Ar fi un adevărat restart pentru noi"

FCSB

Comentarii

Dinamo - FCSB este marele derby al fotbalului românesc, iar meciul poate fi urmărit duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Suntem în faţa unui joc foarte important şi consider că suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Vom întâlni o echipă de tradiţie, va fi un joc în care cu siguranţă va fi spectacol în tribună şi ne dorim ca şi pe teren noi să facem spectacol şi să câştigăm cele 3 puncte. 

Ar însemna foarte mult o victorie, ar fi un restart şi sunt convins că vom reuşi să câştigăm. O victorie ar însemna o continuare a urmăririi CFR-ului. Noi la fiecare meci ne dorim să fie ceva diferit pentru a-l câştiga, dar la acest meci cred că şi jucătorii au căpătat o încredere mult mai mare în ei faţă de meciul din tur şi îşi dau seama că pot mult mai mult" , a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe