Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă este pregătit să stea la FCSB până la pensie: "Doamne ajută". Ce spune despre transferul lui Coman şi accidentarea lui Creţu

VIDEO | Vintilă este pregătit să stea la FCSB până la pensie: "Doamne ajută". Ce spune despre transferul lui Coman şi accidentarea lui Creţu

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă a vorbit după victoria, 2-1, cu FC Voluntari despre declaraţiile făcute de Gigi Becali, dar şi despre cele întâmplate în meci şi posibilul transfer al lui Florinel Coman.

"A fost un meci greu şi mă bucur că am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Trebuia sa mai marcăm, dar din păcate am ratat. Terenul a fost în condiţii bune, îi felicit pe organizatori", a spus Vintilă despre victoria cu FC Voluntari. 

Întrebat despre accidentarea lui Valentin Creţu, care a acuzat probleme medicale în timpul partidei, Vintilă i-a liniştit pe fani: "Creţu e bine, nu are nicio problemă medicală. E bine, dar mai avem soluţii pe postul acesta".

Bogdan Vintilă despre declaraţiile lui Gigi Becali şi transferul lui Coman

Transferul lui Florinel Coman de la FCSB pare iminent. Ofertele par să curgă pentru starul de la FCSB, însă Gigi Becali nu şi-a dat încă acordul ca eroul din meciul cu Anglia, de la Campionatul European U21, să plece în afară. Cu toate acestea, Vintilă este liniştit: "Nu mă tem, pentru că am soluţii". 

Totodată, Gigi Becali a declarat, în stilul caracteristic, că Bogdan Vintilă va sta până la pensie la FCSB. Nu este prima oară când patronul FCSB face astfel de declaraţii, la finalul anului spunând ca Vintilă va fi Ferguson de România. 

"Doamne ajută, eu sunt pregătit să îmi fac meseria. Se poate lucra cu domnul Becali, i s-a creat o anumită aură, dar să ştiţi că e total diferit faţă de cum îl perceam pe dânsul înainte să îl cunosc. S-a schimbat mult în bine", a fost comentariul tehnicianului de la FCSB. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare