Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă explică de ce l-a scos pe Moruţan la pauză. Ce spune despre starea de sănătate a lui Cristea

 VIDEO | Vintilă explică de ce l-a scos pe Moruţan la pauză. Ce spune despre starea de sănătate a lui Cristea

Fotbal

Comentarii

Tehnicianul FCSB Bogdan Vintilă a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Chindia Târgovişte, scor 2-1, că atitudinea echipei sale îi dă încredere pentru viitor.

”Este o victorie muncită, o victorie în care am ştiu să suferim şi asta îmi dă încredere pentru viitor. Echipa a reuşit să revină şi scorul putea fi mult, mult mai mare dacă reuşeam să concretizăm situaţiile pe care le-am avut. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru rezultat.

Se poate întâmpla, şi Maradona a dat gol cu capul şi avea 1.50. A fost o nesincronizare probabil, dar este mai puţin important acest aspect. Bineînţeles că va fi tratat ca atare, dar nu este un punct esenţial al jocului. Am reuşit să revenim, să marcăm, avem jucători buni, oricare intră de pe bancă vin cu un plus pentru echipă, aşa că sunt liniştit şi îmi felicit încă o dată jucătorii. Şi mă bucur că munca lor dă roade”, a spus Bogdan Vintilă la finalul meciului.

Despre arbitraj: ”Nu vreau să comentez arbitrajul, eu sunt mulţumit că echipa a câştigat. Bineînţeles, că dacă spun acum ceva de arbitraj, nu vreau să dau alibiuri jucătorilor mei”.

Vintilă l-a schimbat pe Moruţan în startul reprizei secunde: ”A fost o gândire tactică. Moruţan este un jucător bun, un tânăr de viitor. A avut o problemă de la echipa naţională, a stat 2-3 zile... A jucat atât cât a putut şi a făcut-o foarte bine, sunt mulţumit de el. Dar s-a antrenat mai puţin decât ceilalţi”, a explicat antrenorul FCSB.

Cristea, schimbat de Vintilă în minutul 72, deşi ceruse schimbare mult mai devreme: ”A avut o contuzie la picior şi a spus că nu mai este la 100%. Apreciez acest gest şi mă bucur că jucătorii îşi dau seama că terbuie să dea 100% pentru echipă, iar în momentul când nu mai pot, atunci să spună şi să intre un jucător bun şi apt.”

FCSB a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii 1. Au marcat Daniel Florea ’13 pentru Chindia şi  Leca ‘30 (autogol) şi Gnohere ’57 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: fcsbvintila,  

viewscnt
Articole similare