Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă i-a făcut lista lui Cosmin Contra: "Creţu, Panţîru, Ovidiu Popescu..." Pe cine îşi mai doreşte la echipa naţională

VIDEO | Vintilă i-a făcut lista lui Cosmin Contra: "Creţu, Panţîru, Ovidiu Popescu..." Pe cine îşi mai doreşte la echipa naţională

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă este un antrenor fericit după victoria cu FC Botoşani. Chiar dacă echipa sa a jucat o perioadă cu un om mai puţin, FCSB a reuşit să marcheze chiar şi aşa şi a plecat cu toate cele trei puncte.

"A fost mai palpitant în zece jucători. Încercăm să jucăm şi în zece, şi împotriva cursului jocului să marcăm. Mă bucur că jucătorii mei au dat dovadă de spirit de sacrificiu şi au reuşit să marcheze şi în zece", a spus Vintilă despre victoria de la Botoşani, 2-0. 

De la FCSB, Cosmin Contra i-a chemat la echipa naţională doar pe Iulian Cristea şi Florinel Coman, iar Vintilă este de părere că mai mulţi fotbalişti de la echipa condusă de el merită să joace sub "tricolor": "Din punctul meu de vedere, Creţu, Panţîru... acum pot să spun, înainte de joc nu am vrut, că se umflau prea tare jucătorii mei, dar Creţu, Panţîru, Ovidiu Popescu, Coman, Tănase, Man... oricare poate să facă parte din lotul naţionalei. Repet, să facă parte din lotul naţionalei, nu spun să joace titular sau să ia locul altcuiva. Eu spun că sunt jucători care în momentul ăsta liniştit pot să joace la echipa naţională"

FC BOTOŞANI - FCSB 0-2. DE CE A LUAT GALBEN BOGDAN VINTILĂ 

Tehnicianul de la FCSB a dezvăluit şi motivul pentru care a primit cartonaşul galben: "M-am calmat imediat după galbenul ăla, dar eram foarte iritat că au fost trei faulturi grosolane. Şi atac de la spate la Coman, lângă careu, era de galben şi nu s-a dat. Iar lui Planici, la o jenare uşoară i-a dat galben. Şi aţi văzut ce înseamnă să joci cu fundaşul central cu cartonaş galben".

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare