Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă l-a felicitat pe Coman pentru evoluţia din această seară: ”Îşi arată adevărata valoare, dar echipa munceşte pentru el”

VIDEO | Vintilă l-a felicitat pe Coman pentru evoluţia din această seară: ”Îşi arată adevărata valoare, dar echipa munceşte pentru el”

Fotbal

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Hermannstadt, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii 1.

”Este meritul jucătorilor pentru acest rezultat, pentru că ei au jucat, au suferit, au depus foarte mult efort şi mă bucur că efortul lor a fost răsplătit cu acest scor.

Ştiam că cei de la Hermannstadt au o echipă masivă, fundaşii centrali masivi şi am încercat să ducem cât mai mult jocul între linii şi de acolo să luăm acţiuni individuale unu la unu, pentru că avem jucători cu calitate”, a spus Argeş Vintilă la finalul meciului.

Despre meciul foarte bun făcut de Coman: ”Mi se pare normal că în sfârşit îşi arată şi el adevărata valoare, a înţeles mesajul pe care i l-am transmis şi mă bucur foarte mult pentru el, pentru că este un jucător foarte bun, care poate ajuta şi echipa naţională.

Este jucătorul decisiv, dar echipa munceşte pentru el, şi ceilalţi jucători sunt importanţi, pentru că îl susţin şi îl ajută cu minge. El este cel care concretizează acţiunile şi bineînţeles mai avem şi alţi jucători care pot finaliza acţiunile echipei”, a mai spus Vintilă.

Afla mai multe despre: fintila fcsb 

viewscnt
Articole similare