Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă, luat de val după victoria cu oltenii: "Se va simţi mâine în trafic". Unde face sărbătorile antrenorul

VIDEO | Vintilă, luat de val după victoria cu oltenii: "Se va simţi mâine în trafic". Unde face sărbătorile antrenorul

FCSB

Comentarii

Antrenorul roş-albaştrilor a fost euforic la finalul meciului contra juveţilor şi a avut câteva remarci care nu au trecut neobservate la conferinţa de presă care a urmat întâlnirii de pe Arena Naţională.

Nu doar rezultatele foarte bune obţinute în cele patru luni de când este antrenor al FCSB i-au crescut cota lui Bogdan Argeş Vintilă în ochii lui Gigi Becali. Pentru că nu doar o singură dată a afirmat că merge des la mânăstiri, antrenorul este şi mai apreciat de latifundiarul din Pipera. Astfel zilele trecute patronul vicecampioanei României a spus că îi va oferi un contract pe 25 de ani tehnicianului. Vintilă a confirmat că şi de sărbătorile care urmează va ajunge la o mânăstire. Mai mult, antrenorul roş-albaştrilor a explicat cât de mult ajută victoriile echipei sale chiar...traficul din Bucureşti.

"Deja în momentul când noi câştigăm e o stare de bine generală. Mi-a zis mie cineva, bă parcă atunci când câştigaţi voi nu mai sunt probleme la intersecţie, nu mai claxonează lumea, e traficul liniştit. Cînd câştigă FCSB, mi-a spus cineva aşa ceva. Sunt curios, o să mă uit şi eu acum" a mărturisit Bogdan Argeş Vintilă. 

Afla mai multe despre: fcsbvintilăsărbătoritrafic 

viewscnt
Articole similare