Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Vintilă n-a fost prima soluţie! Becali a recunoscut! Pe cine a vrut Narcis Răducan să aducă antrenor la FCSB: ”N-am vrut să ne certăm!”

VIDEO | Vintilă n-a fost prima soluţie! Becali a recunoscut! Pe cine a vrut Narcis Răducan să aducă antrenor la FCSB: ”N-am vrut să ne certăm!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că Bogdan Argeş Vintilă n-a fost prima variantă pentru postul de antrenor la FCSB. Narcis Răducan a încercat să aducă la echipă un alt tehnician.

Edi Iordănescu a fost omul pe care Narcis Răducan a vrut să-l aducă la FCSB. Tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş n-a putut fi convins să accepte oferta roş-albaştrilor, iar Becali a explicat motivul pentru care mutarea nu s-a realizat.

Narcis Răducan a vorbit cu Edi Iordănescu şi a încercat să-l aducă. Dar Edi Iordănescu are o filozofie aşa de fotbal care nu corespunde cu filozofia mea. Şi am zis că de ce să vină şi să ne certăm. Apoi, Narcis a venit cu mai multe propuneri, a venit cu lista de antrenori, a lucrat ca un profesionist.

M-am mai interesat şi eu şi când am auzit că Bogdan Vintilă a fost la Hagi, că eu nu ştiam, atunci am zis că el e antrenor. Să vedem ce-o vrea Dumnezeu!”, a spus Gigi Becali

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe