Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă nu se teme că Manea le va oferi rivalilor informaţii despre tactica din derby-ul CFR - FCSB: "Mai mult îi bulversează"

VIDEO | Vintilă nu se teme că Manea le va oferi rivalilor informaţii despre tactica din derby-ul CFR - FCSB: "Mai mult îi bulversează"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, s-a declarat surprins de faptul că fundaşul Cristian Manea a ales CFR Cluj după plecarea de la formaţia bucureşteană. Însă Vintilă nu se teme că Manea le va oferi rivalilor informaţii despre tactica din derbiul de duminică.

"Eu ştiu că Manea a reziliat contractul cu noi. Mai departe e problema lui unde merge. E clar că poate divulga anumite lucruri, dar nici nu vreau să vorbesc multe. Am pregătit mai multe sisteme de joc, cred că mai mult bulversează dacă vine cu informaţii.

Eu nu îmi bat joc de jucători. Şi dacă ştiam că merge, îl vedeam pentru că era jucător sub contract cu mine. Dacă eşti om, eşti om până la capăt.

Şi dacă ştiam că pleacă la CFR ce? Nu-l mai antrenam? Îl lăsam prin aeroport sau ce? Personal, da (n.r. - dacă a fost surprins de transfer). Am rămas surprins pentru că ştiu că cei de la CFR au foarte mulţi pe zona aia", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare