Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă şi-a lăudat jucătorii după victoria de la Iaşi. Sfaturi pentru Dennis Man + promite surprize pentru meciul cu Gaz Metan

VIDEO | Vintilă şi-a lăudat jucătorii după victoria de la Iaşi. Sfaturi pentru Dennis Man + promite surprize pentru meciul cu Gaz Metan

FCSB

Comentarii

FCSB a învins Poli Iaşi, scor 2-1, într-o partidă în care a fost condusă. Victoria "roş-albaştrilor" a venit pe final de meci, dar Bogdan Vintilă este de părere că elevii săi puteau să înscrie mai multe goluri.

"Băieţii merită toate felicitările, au dat dovadă de sacrificiu şi luptă. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, dar e frumos când se termină cu o victorie. Le-am spus fundaşilor că au un jucător cu experienţă, care inventează goluri şi din păcate nu m-am înşelat, dar e bine că echipa a reuşit să revină", a declarat Vintilă la flash interviu despre meciul cu Poli Iaşi, de marţi seară. 

Dennis Man a adus victoria "roş-albaştrilor" în minutul 90+3, iar antrenorul său i-a oferit şi un sfat după ce s-a zvonit că există interes din partea unor cluburi din străinătate pentru el: "Dennis, în momentul acesta, este jucătorul nostru, trebuie să-şi facă treaba la club. Mă bucur foarte mult pentru el, că a marcat. Ştiu că îşi dorea foarte mult şi chiar i-am recomandat să fie mai liniştit, că golul vine. 29.50 Nu trebuie să-l caute el, pentru că atunci nu-ţi iese. Vine golul şi a venit, exact un gol de 3 puncte, un gol super"

Tot în meciul cu Poli Iaşi, Iulian Cristea a primit un cartonaş galben şi nu va juca vineri, împotriva fostei sale echipe, Gaz Metan, într-o partidă transmisă în direct la Telekom Sport. Tehnicianul de la FCSB a promis că are un as în mânecă în ceea ce priveşte axul central al apărării: "Avem surprize acolo, vreau să păstrez şi eu câteva surprize", a spus Vintilă, fără să dezvăluie ce îi pregăteşte lui Edward Iordănescu. 

Afla mai multe despre: fcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare