Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă temperează entuziasmul victoriei de la Ovidiu: "Să nu cădem în partea cealaltă". Care a fost secretul succesului în faţa Viitorului

VIDEO | Vintilă temperează entuziasmul victoriei de la Ovidiu: "Să nu cădem în partea cealaltă". Care a fost secretul succesului în faţa Viitorului

FCSB

Comentarii

Antrenorul roş-albaştrilor şi-a felicitat jucătorii după ce echipa sa a obţinut a noua victorie consecutivă în deplasare în toate competiţiile.

Vicecampioana României a urcat deasupra învinsei sale din această etapă. 
 
"Confirmăm momentul bun prin care trecem şi ne dorim foarte mult după această victorie să rămânem la fel de echilibraţi şi să câştigăm şi jocul cu Craiova. Este ultimul joc din acest an şi e foarte important să îl câştigăm, ultima impresie contează cel mai mult. Să nu cădem în partea cealaltă, la euforie, încredere, mândrie, pentru că facem cea mai mare greşeală. Trebuie să rămânem la fel de liniştiţi, de umili, ca atunci când eram jos" a declarat tehnicianul la sfârşitul jocului de la Ovidiu. 
 
Vintilă a preluat echipa pe ultimul loc şi o poate lăsa în iarnă pe podiumul clasamentului. Condiţia este o victorie în ultima etapă din 2019 cu Universitatea Craiova. 
 
"Mă bucur foarte mult pentru jucători că au reuşit să marcheze şi s-au descătuşat. Am văzut că aveau o poftă de joc extraordinară şi au încercat un fotbal dintr-o atingere, din două, călcâie, exterioare, un lucru care mie îmi place. Când am preluat echipa, ştiam ce pot jucătorii. Îi cunoşteam pe majoritatea, ştiam care era capacitatea lor şi am considerat că se poate lucra foarte bine cu ei, pentru că sunt jucători buni. Erau doar debusolaţi la un moment dat" a mai comentat antrenorul FCSB-ului. 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbvintilăviitorulu craiovapodium 

viewscnt
Articole similare