Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă trage un semnal de alarmă după înfrângerea cu Astra: "Nu avem personalitate în faţa porţii. Trebuie să ne trezim"

VIDEO | Vintilă trage un semnal de alarmă după înfrângerea cu Astra: "Nu avem personalitate în faţa porţii. Trebuie să ne trezim"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB, a tras un semnal de alarmă după înfrângerea de la Giurgiu, 2-3, împotriva celor de la Astra.

Vintilă este nemulţumit că jucătorii săi nu au marcat mai multe goluri, chiar dacă au avut ocazii pentru a face asta. În opinia antrenorului de la FCSB, meciul trebuia rezolvat încă din prima repriză, atunci când FCSB a condus cu 2-0. 

"Nu am ştiu să gestionăm avantajul creat. Lucruri simple ne-au costat foarte mult. Sunt dezamăgit de faptul că am avut jocul în mână şi l-am pierdut şi l-am pierdut pe o neatenţie de a noastră. Toată lumea este în culpă, una comună. Este păcat pentru că eram într-un moment bun. Victoria cu Dinamo ne-a dat un pic de entuziasm. Avem lipsă de personalitate în faţa porţii", a spus Vintilă la flash interviul de la finalul partidei. 

Chiar dacă FCSB a avut o bancă tânără şi lipsită de experienţă, Vintilă a simţit aportul rezervelor introduse în meci: "Jucătorii care au venit de pe bancă au adus un plus, dar nu au reuşit să marcheze".

FCSB şi-a luat adio de la titlu după înfrângerea cu Astra 

În urma acestui meci, FCSB a căzut pe locul patru, iar Vintilă se teme chiar şi pentru calificarea în Europa League: "Dacă vom juca în continuare aşa, vom avea probleme şi pentru Europa League. Singuri ne facem viaţa grea, trebuie să ne trezim, să arătăm că suntem o echipă de fruntea clasamentului".

De asemenea, Vintilă a vorbit şi despre posibila revenire a lui Thomas Neubert la FCSB: "Orice om care vine să aducă un plus, este binevenit".

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare