Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Mazilu creşte campioni. Viitoarea Neagu se antrenează la şcoala lui de handbal

VIDEO | Viorel Mazilu creşte campioni. Viitoarea Neagu se antrenează la şcoala lui de handbal

Sporturi

Comentarii

Clubul sportiv al lui Mazilu sărbătoreşte un an plin de reuşite. Cei 150 de copii care se pregătesc acolo au jucat sub ochii unora dintre cei mai importanţi oameni din handbalul românesc.

Dezamăgit de felul în care s-au desfăşurat lucrurile atunci când a fost manager la Steaua, Viorel Mazilu a decis să o ia pe cont propriu şi să deschidă el un club sportiv. S-a născut Clubul Sportiv Talentul este Cheia, iar 150 de copii se antrenează  la şcoala lui, copii care visează să le calce pe urme marilor sportivi ai României. Performanţa e cuvântul de ordine, iar în acest an handbaliştii au fost la numeroase competiţii internaţionale. Pentru ei, anul competiţional încă nu s-a terminat pentru că urmează să plece Praga, la un nou concurs. 

Înaintea sărbătorilor clubul sportiv a organizat un concurs între grupele clubului, sub privirile unora dintre marii actuali şi foşti handbalişti ai ţării: Radu Voina, Marius Novanc, Bogdan Voina, Dan Savenco.

 "De la bun început am zis că dacă nu ieşim în afara graniţelor ţării, nu o să avem experienţa necesară şi ca dovadă copiii aştia au deja câte 4 turnee internaţionale pe an. Urmează să plecăm la Praga unde este turneul internaţional din Praga unde vin peste 2000 echipe angrenate la vârstele de copii şi juniori", a declarat Mazilu pentru Telekom Sport. 

Clubul sportiv Talentul e Cheia nu are doar secţie de handbal, sportul care l-a făcut celebru pe Mazilu. 

"Avem şi baschet unde la fel se duc copii, pe mine mă interesează ca orice copil care îmi vine şi îmi calcă pragul, să pot să fac ceva din el.  Nu garantăm pentru nimeni că va ajunge la înalta performanţă, dar ne dăm toată silinţa. Avem profesori de calitate, avem manageri de calitate şi mai mult decât atât, o facem cu suflet", a mai spus Mazilu. 

Afla mai multe despre: viorel mazilutalentul este cheiahandbalperformanta 

viewscnt
Articole similare