Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan a aruncat vina înfrângerii cu CFR pe jucătorii săi: "Ne-am întors la ale noastre"

VIDEO | Viorel Moldovan a aruncat vina înfrângerii cu CFR pe jucătorii săi: "Ne-am întors la ale noastre"

Chindia Targoviste

Comentarii

Viorel Moldovan nu s-a mai abţinut şi a răbufnit la adresa jucătorilor săi după înfrângerea din deplasare, 0-4, împotriva celor de la CFR Cluj.

"Ştiam că vom avea un meci foarte dificil, dar când începi cu handicap de 1-0 primind acel gol foarte rapid în debutul jocului, lucrurile se dau peste cap. Aceeaşi naivitate, aceeaşi superficialitate din parte jucătorilor mei06 08 greşeli copilăreşti, cadouri oferite adversarului. O diferenţă de valoare, trebuie să recunosc acest lucru, este totuşi echipa campioană. Noi ne-am întors înapoi la ale noastre", a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului. 

CFR CLUJ - CHINDIA TÂRGOVIŞTE 4-0

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Itu ‘3, Bordeianu ’72, ’79 şi Camora ’86.

CFR Cluj a avut nevoie de numai trei minute pentru a deschide scorul în faţa Chindiei. Aioani a gafat incredibil, iar Itu a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Clujenii puteau intra chiar în avantaj de două goluri la cabine, dar bara a salvat-o pe Chindia la ocazia lui Omrani. CFR şi-a reluat atacurile după pauză, iar Deac şi Costache au ratat incredibil la aceeaşi fază. Desprinderea a venit cu 20 de minute înainte de final. Bordeianu a profitat de o nouă gafă în apărarea Chindiei şi a făcut 2-0. În final, echipa lui Viorel Moldovan a căzut de tot, iar Bordeianu a făcut dubla, prima din carieră. Scorul final, 4-0 pentru CFR, l-a stabilit Camora, iar clujenii au ajuns la opt victorii consecutive pe teren propriu.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia 

viewscnt
Articole similare