Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Viorel Moldovan a bătut la Giurgiu, dar anunţă schimbări masive: ”Trebuie spart buboiul. Unii vor pleca de aici!”

VIDEO Viorel Moldovan a bătut la Giurgiu, dar anunţă schimbări masive: ”Trebuie spart buboiul. Unii vor pleca de aici!”
Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I.

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei s-a declarat mulţumit de victorie, dar a confirmat faptul că o parte dintre jucătorii săi vor pleca de la echipă. Moldovan a explicat şi de ce:

”Aveam mare nevoie să obţinem ceva aici, contra unui adversar foarte bun. Am făcut un joc consistent, din toate punctele de vedere. Mă deranajeaza totuşi golul primit pe final de meci. Vreau să construiesc o echipă solidă, de caracter şi pe această cale vreau să le transmit târgoviştenilor că voi schimba faţa echipei total. Am nevoie de oameni de caracter, care să-şi dea viaţa pe teren.

Unii dintre ei se vor despărţi de noi. Alţii trebuie să muncească să-şi câştige locul în teren. Când ai fluctuaţii nu poţi să progresezi. Lucrurile sunt foarte clare din punctul meu de vedere. Să ştiţi că după meciul cu Botoşani am avut din punct de vedere pedagogic un discurs contondent. Trebuia să aibă loc acest discurs, iar dacă sunt bărbaţi trebuie să nu o i-a personal ci să strângă din dinţi şi dea totul pentru echipa asta. Avem nevoie de o schimbare de atitudine, trebuie spart buboiul. Am făcut deja acest lucru şi sunt mulţumit căci băieţii au dat dovadă de caracter astă seară” a explicat Viorel Moldovan la finalul partidei câştigate la Giurgiu, contra Astrei.

Afla mai multe despre: chindia târgovişteviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare