Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan a găsit explicaţia pentru eşecul echipei sale: "Nu meritam mai mult" Cu ce jucător al adversarilor s-a felicitat la final

VIDEO | Viorel Moldovan a găsit explicaţia pentru eşecul echipei sale: "Nu meritam mai mult" Cu ce jucător al adversarilor s-a felicitat la final

Chindia Targoviste

Comentarii

Antrenorul târgoviştenilor se aştepta ca nou-promovata să arate mult mai bine în meciul contra roş-albaştrilor.

După trei victorii consecutive în campionat, Chindia a încheiat turul cu o înfrângere. Iar Viorel Molodvan a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi în faţa vicecampioanei României. 
 
"Am început bine, am deschis scorul, dar am fost prea limitaţi în exprimare.  Am suferit destul de mult atunci când aveam mingea, nu am reuşit să contruim şi să facem ceea ce ne-am propus. Mi s-a părut că am fost destul de timoraţi şi nu am reuşit să aducem mingea în faţă, să avem mai multă personalitate în joc pentru a obţine un rezultat pozitiv. Am întâlnit o echipă foarte bună, i-am respectat prea mult şi când le oferi posibilitatea jucătorilor de calitate pe care FCSB îi are să controleze jocul, te pun în dificultate. Nu meritam mai mult de la acest joc. Mă aşteptam la mai mult din partea băieţilor" a declarat antrenorul Chindiei. 
 
Viorel Moldovan are un preferat din tabăra adversă. Chiar cel care i-a îngenuncheat echipa în această seară. Antrenorul nu s-a sfiit să şi glumească cu această ocazie. 
 
"Cu Harlem Gnohere am discutat. I-am spus că nu trebuia să înscrie la acea acţiune. Şi-a făcut datoria. E un atacant de calitate şi periculos. Îl ştim pe Gnohere, arată şi bine acum din punct de vedere fizic. Îi mulţumesc pentru acest lucru. Şi eu îl apreciez foarte mult. Să vedem ce va fi în viitor. Are nevoie de mai mult spaţiu de joc, poate reuşim să îl împrumutăm la iarnă" a fost comentariul tehnicianului de 47 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: viorel molodvanchindiafcsbgnohere 

viewscnt
Articole similare