Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă ar colabora cu Gigi Becali: ”Eu am lansat o 'gogoaşă'”

VIDEO | Viorel Moldovan a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă ar colabora cu Gigi Becali: ”Eu am lansat o 'gogoaşă'”

Superliga

Comentarii

Viorel Moldovan spune că a glumit atunci când a declarat că ar lucra cu Gigi Becali la FCSB.

FCSB este în continuare fără antrenor principal după ce Bogdan Andone şi-a dat demisia. Unul dintre cei care ar fi ajuns pe lista lui Gigi Becali ar fi fost şi Viorel Moldovan, în prezent la Chindia. Zvonurile au fost alimentate de o declaraţie dată de Viorel Moldovan în urmă cu 10 zile: ”Cred că m-aş înţelege bine cu Gigi Becali, pentru că eu sunt Rac, el este Rac, Racii, între ei, aşa, pot colabora, deci.. glumesc acum. Dar, de ce nu? Nu se ştie niciodată ce-ţi oferă viitorul. Vom vedea ce va fi”, a spus atunci fostul mare internaţional român.

Întrebat din nou dacă este dispus să colaboreze cu Gigi Becali, Viorel Moldovan spune că a glumit când a făcut acea declaraţie:  ”Important e să îţi faci treaba, să fii profesionist şi nu să spui că eşti dinamovist, stelist, rapidist. Nu domne, eu sunt profesionist. (Chiar şi la FCSB aţi putea lucra, cu Gigi Becali?) Eu am lansat o 'gogoaşă' după meciul cu CFR şi mulţi au înhăţat-o. În România se speculează imediat. Am vrut să mă distrez şi eu puţin”, a declarat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare