Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, campion cu Nantes, despre dispariţia lui Sala: "Este o mare tragedie. Acesta a fost destinul lui"

VIDEO | Viorel Moldovan, campion cu Nantes, despre dispariţia lui Sala: "Este o mare tragedie. Acesta a fost destinul lui"

Liga 2

Comentarii

Viorel Moldovan, fostul jucător care a scris istorie în tricoul francezilor de la FC Nantes, a vorbit despre dispariţia tragică a lui Emiliano Sala.

Căutarile fostului fotbalist de la FC Nantes, Emiliano Sala, continuă, chiar dacă sunt mici şansele ca argentinianul să mai fie în viaţă. De aceeaşi părere este şi Viorel Moldovan: "Este o mare tragedie, îmi pare foarte rău şi încă sper că nu s-a întâmplat aşa. S-au reluat căutările, dar e destul de greu de crezut că mai este în viaţă. Mare păcat, acesta a fost destinul lui".

Actualul antrenor de la Chindia Târgovişte a evoluat pe aceeaşi poziţie Sala la FC Nantes, între 2000 şi 2003 şi 2003-2004. Prima perioadă a fost şi cea mai reuşită a lui Moldovan la gruparea franceză, reuşind să câştige Ligue în sezonul 2000-2001. 

50 de goluri are Viorel Moldovan în tricoul "canarilor", în 90 de meciuri. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanfc nantesemiliano sala 

viewscnt
Articole similare