Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, despre transferul lui Ţucudean la Nantes: ”Va vedea ce înseamnă un club de tradiţie”

VIDEO | Viorel Moldovan, despre transferul lui Ţucudean la Nantes: ”Va vedea ce înseamnă un club de tradiţie”

Superliga

Comentarii

George Ţucudean a fost extrem de curtat în pauza competiţională, fiind dorit atât de cluburi din Franţa cât şi din Turcia, dar se pare că cel mai aproape este de o mutare la Nantes, acolo unde ar urma să facă echipă cu Ciprian Tătăruşanu.

”M-aş bucura pentru el. Sper să ajungă la Nantes, va vedea ce înseamnă un club de tradiţie, un club cu istorie mare în spate, precum Nantes, un club cu suporteri formidabili. Îmi doresc să ajungă şi mă bucură acest lucru, că în continuare Nantes are interes vizavi de jucătorii români. Asta înseamnă că am lăsat o imagine bună acolo şi asta e satisfacţia mea cea mai mare, că jucătorii români sunt căutaţi în continuare de Nantes.

Sper să se realizeze acest transfer pentru Ţucudean, are şi el o vârstă. Cred că va fi un element important în angrenajul echipei , a crescut foarte mult, a progresat enorm de mult şi cred că poate să se impună la Nantes. Din câte am înţeles, atacantul lor, Sala, s-ar putea să plece la Birmingham. Dar eu cred că poate să îl suplinească cu brio.

Ciprian, le-am spus atunci la vremea respectivă... m-au sunat legat de Ciprian Tătăruşanu şi le-am spus să îl ia cât mai repede, pentru că fac o afacere foarte bună dacă îl aduc pe Ciprian, un portar de mare valoare. A demonstrat acest lucru, a fost un element important în angrenajul echipei şi i-a ajutat foarte mult. Aşa spun şi acum cu Ţucudean, să nu mai stea pe gânduri şi să nu se zgârcească, să bage mâna în buzunar şi să cheltuie, pentru că Ţucudean merită. La ce stil de joc are Nantes în momentul de faţă, cred că se potriveşte Ţucudean”, a spus Viorel Moldovan.

Palmaresul lui George Ţucudean
3 x titlu de campion (FCSB, Viitorul şi CFR Cluj)
2 x Cupa României (Dinamo şi FCSB)
1 x Cupa Ligii (FCSB)
2 x Supercupa (Dinamo şi CFR)

Ţucudean a mai evoluat la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Tg. Mureş, Pandurii Tg. Jiu şi Viitorul.

Afla mai multe despre: tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare