Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, dezamăgit de înfrângerea cu Farul: "Inexplicabil, am făcut pasul înapoi. E prematur să vorbim de promovare"

VIDEO | Viorel Moldovan, dezamăgit de înfrângerea cu Farul: "Inexplicabil, am făcut pasul înapoi. E prematur să vorbim de promovare"

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut, marţi seară, pe teren propriu, partida cu Farul Constanţa, scor 1-2, într-un duel contând pentru prima etapă a Ligii a 2-a.

Petrolul a deschis scorul prin Valentin Ţicu, în minutul 4, însă egalitatea avea să fie restabilită de Cruceru, care a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 31. Farul avea să dea lovitura în minutul trei de prelungiri, atunci când portarul Petrolului, Raul Avram, fost portar la Farul, a ieşit greşit pe centrare, a boxat mingea până la Bîrnoi, care a înscris în poarta goală, cu toată opoziţia defensivei ploieştene.

Antrenorul gazdelor, Viorel Moldovan, s-a declarat dezamăgit de debutul de sezon şi de faptul că nu şi-a putut creiona un lot pe plancul său, fiind refuzat de mai mulţi jucători români din Liga 1.

"Am dat gol şi inexplicabil am făcut pasul în spate. Le-am lăsat iniţiativa şi deşi ne-am apărat bine, am făcut şi erori. Partea a doua am controlat-o total, ei au avut câteva şuturi de la distanţă. Nu am reuşit să facem 2-1, iar pe final am pierdut acest joc. Asta este situaţia, nu avem ce să facem. Suntem o echipă în reconstrucţie, trebuie să ţinem capul sus. E doar începutul acestui sezon. Sunt multe aspecte de reglat, dar ştiam acest lucru. Eram curios înaintea jocului să vedem cum arătăm şi cum ne exprimăm. Păcat că am pierdut acest joc, am riscat la un moment dat, pentru că voiam să câştigam, dar nu am fost recompensaţi.

Am cerut la faza premergătoare golului primit din penalty un fault la Balint. Consider că a fost fault, dar nu s-a dat, ce pot să fac mai mult? Imediat am primit golul din penalty pe o greşeală a fundaşului nostru central. Sperăm să mai vină jucători, să ne întărim cât de cât. S-au perindat foarte mulţi pe aici, dar trebuie să facem alegerile cele mai bune. Să avem jucători de calitate, care ne pot ajuta. Mi-aş fi dorit mai mulţi români, dar din păcat am fost refuzaţi. Mulţi jucători din Liga 1 au vrut să rămână la un nivel superior, deşi ofeream condiţii contractuale mai bune decât în Liga 1.

E prematur să vorbim de promovare. Normal că îmi doresc şi toata lumea vrea acest lucru. Au fost doi ani pierduţi, nu vreau să comentez mai multe. E greu când nu ai un nucleu constant şi schimbi garniturile mereu. Avem nevoie de timp, dar din păcate nu îl avem. Încercăm să scoatem maxim din aceşti jucători", a declarat dezamăgit Viorel Moldovan, la finalul partidei cu Farul.

În etapa viitoare, Petrolul Ploieşti va evolua pe terenul celor de la CSM Reşiţa, duminică, 6 septembrie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare