Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, furios! Antrenorul Chindiei s-a supărat foarte rău, după înfrângerea cu Academica Clinceni: "Suntem proştii proştilor!"

VIDEO | Viorel Moldovan, furios! Antrenorul Chindiei s-a supărat foarte rău, după înfrângerea cu Academica Clinceni: "Suntem proştii proştilor!"

Chindia Targoviste

Comentarii

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a fost extrem de dur la flash-interviul de după înfrângerea suferită pe terenul Academicii Clinceni, 0-1. Fostul atacant a spus că elevii săi s-au învins singur şi a caracterizat rezultatul echipei sale în termeni şi mai duri.

Moldovan a fost extrem de supărat la finalul partidei şi a folosit cuvinte dure când a vorbit despre evoluţia elevilor săi şi despre rezulatul meciului din Ilfov. Antrenorul Chindiei l-a criticat pe Andrei Piţian, care a dat vina pe atitudinea colegilor săi pentru înfrângerea suferită.

"În trei cuvinte. Suntem proştii proştilor. Ne batem singuri. O singură acţiune, o minge descoperită, de 60 metri, fundaşul nostru se bagă sub ea când el trebuia să ia puţină profunzime după care ne întoarce ca pe clătite Vojtus şi marchează golul victoriei.

(n.r. - Piţian spunea că e vorba de atitudinea jucătorilor. Simţiţi că e o problemă de atitudine?) Nu ştiu. Poate e şocat de atitudinea lui. Nu ştiu ce e atitudine. El trebuie să se concentreze şi să joace bine. Plânge de multe ori că nu joacă. A avut posibilitatea să joace, să rezolve o fază... Nu a rezolvat-o. La nivelul ăsta te costă astfel de acţiuni.

(n.r. - Simţiţi că mai aveţi timp să redresaţi lucrurile?) Normal că e timp. Mai avem 10 jocuri. Trebuie să jucăm până la capăt, să ne trezim şi să luăm puncte cu Iaşiul, altă variantă nu există"
, a spus Viorel Moldovan, la flash-interviu, la Telekom Sport.

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte s-a terminat 1-0, la Clinceni, partidă decisă de golul marcat de Jakub Vojtus, în minutul 54. Yameogo de la Chindia Târgovişte a fost eliminat în minutul 90+4.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare