Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, moderat după victoria de senzaţie a Petrolului: ”Trebuie să rămânem echilibraţi, drumul este lung”

VIDEO | Viorel Moldovan, moderat după victoria de senzaţie a Petrolului: ”Trebuie să rămânem echilibraţi, drumul este lung”

Petrolul

Comentarii

Viorel Moldovan s-a arătat încântat de victoria Petrolului pe terenul echipei CSM Reşiţa, în etapa secundă a Ligii 2.

Tehnicianul a ţinut însă să le transmită elevilor săi un mesaj moderat, amintindu-le că mai este mult până la realizarea promovării în Liga 1.

”Important a fost ca azi să câştigăm şi am făcut-o de o manieră categorică. Asta este echipa şi jocul pe care mi-l doresc, sunt convins că vom prinde încredere uşor, uşor, vom regla şi lucrurile din punct de vedere tehnico-tactic, relaţiile de joc pentru că sunt foarte mulţi jucători noi care au venit.

Mă bucur pentru băieţi, au reacţionat excelent, dar trebuie să fim cu picioarele pe pământ, să nu ne entuziasmăm prea tare chiar dacă a fost un joc consistent practicat de noi în această zi, trebuie să rămânem echilibraţi, drumul este lung şi să strângem puncte pentru a ajunge în play-off.”, a declarat antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, la finalul partidei câştigate de ploieşteni în faţa formaţiei CSM Reşiţa.

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie superbă în deplasare, scor 0-4 cu CSM Reşiţa. Oaspeţii au marcat câte două goluri pe repriză, după un început mai bun al gazdelor. Ekollo (36’), Bratu (41’), Vajushi (51’) şi Roige (53’) au punctat pentru oaspeţi.

Petrolul a pierdut, în prima etapă, scor 1-2, pe teren propriu în faţa Farului Constanţa. 

Afla mai multe despre: petrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare