Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, mulţumit după revenirea de la Mediaş. A explicat de ce a schimbat un jucător introdus la pauză

VIDEO | Viorel Moldovan, mulţumit după revenirea de la Mediaş. A explicat de ce a schimbat un jucător introdus la pauză

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a început cu emoţii aventura din Liga 1. Echipa lui Viorel Moldovan a fost condusă, 0-2, dar a revenit şi în cele din urmă a plecat cu un punct de la Mediaş.

"Cred că am început puţin timoraţi partida, am avut destul de multe deşeuri tehnice în prima repriză, am făcut cadouri... practic, ambele goluri marcate au fost în urma unor pase greşite ale băieţilor mei. Dar le-am spus la pauză că putem reveni. Când îl obţi în acest context, după 2-0 la pauză pentru adversar, e cu atât mai mare satisfacţia. Vreau să îmi felicit băieţii pentru munca şi pentru implicarea lor. E un punct muncit şi e important că nu am pierdut acest meci de debut", a fost prima declaraţie a fostului secund de la echipa naţională după debutul în Liga 1 pe banca celor de la Chindia Târgovişte. 

Meciul însă a fost de tristă amintire pentru una dintre achiziţiile dâmboviţenilor. Atacantul din Burkina Faso, Blaise Yameogo a fost introdus la pauză de Moldovan, dar a fost schimbat în minutul 73, iar "comisarul" şi-a motivat decizia: "Luase un cartonaş galben, a fost aproape de al doilea. Nu am vrut să risc cu el. Şi oricum nu a intrat destul de bine în joc. Are circumstanţe, e primul lui meci... Oricum, trebuia să introduc un atacant ca să reuşim să egalăm".

Afla mai multe despre: chindiaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare