Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, mulţumit după victoria Petrolului, 5-0, cu Ripensia: "Asta îmi doresc de fiecare dată"

VIDEO | Viorel Moldovan, mulţumit după victoria Petrolului, 5-0, cu Ripensia: "Asta îmi doresc de fiecare dată"

Petrolul

Comentarii

Viorel Moldovan este un antrenor fericit după ce Petrolul a obţinut o nouă victorie la scor. De data aceasta, elevii lui Moldovan au marcat de cinci ori în victoria cu Ripensia.

"Normal că sunt mulţumit. Am fost foarte concentraţi, am câştigat de o manieră categoriă. Asta îmi doresc de fiecare dată. Dacă suporterii sunt fericiţi, sunt şi eu fericit, echipa este fericită. Sunt un idealist şi vreau un joc spectaculos, orientat pe atac. Tot timpul mi-am dorit acest lucru, am reuşit să marcăm cinci goluri, am mai avut situaţii...", a declarat Moldovan la finalul partidei. 

Cu toate că elevii săi au obţinut două victorii consecutive la scor, tehnicianul lui Petrolul nu doreşte ca elevii să se culce pe o ureche şi îi anunţă că îi aşteaptă un meci greu etapa viitoare: "De mâine ne concentrăm pe ceea ce va urmă că luni ne aşteaptă un meci foarte dificil la Miercurea Ciuc. O echipă robustă, solidă, pe un teren greu".

Un idealist fiind, aşa cum a declarat chiar el, Moldovan recunoaşte că mai există lucruri de clarificat în jocul echipei: "Tot timpul sunt lucruri de pus la punct. Trebuie să mai reglăm lucruri. Nu trebuie să oferim posibilitatea adversarului să prindă încredere".

Afla mai multe despre: viorel moldovanpetrolul 

viewscnt
Articole similare