Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, resemnat la finalul meciului cu CFR Cluj: "Acesta e nivelul."

VIDEO | Viorel Moldovan, resemnat la finalul meciului cu CFR Cluj: "Acesta e nivelul."
Comentarii

Chindia Târgovişte a rămas cu un singur punct după disputarea primelor patru etape din Liga I. Nou-promovata a fost învinsă de CFR Cluj, după ce a pierdut şi în faţa Universităţii Craiova şi a Viitorului.

Singura echipă căreia Chindia Târgovişte i-a luat puncte a fost Gaz Metan Mediaş, în prima etapă, atunci când rezultatul înregistrat a fost 2-2. Sezonul trecut echipa lui Viorel Moldovan a terminat prima în clasamentul Ligii a II-a, dar tehnicianul a realizat că diferenţa între cele două eşaloane este una foarte mare. 23 de ani a lipsit Chindia Târgovişte din prima ligă.

"Am făcut o primă repriză excelentă, exact cum ne-am propus. Am fost agresivi, nu am dat posibilitatea adversarului să joace, ne-am creat situaţii la poarta lor, am reuşit să deschidem scorul, să avem acest avantaj de 1-0 la pauză. Din păcate, a doua repriză a fost diametral opusă. La fel ca şi la Craiova, am primit golul egalizator mult prea devreme. Nu înţeleg de ce . Oricum e totuşi destul de mare diferenţa pe tabelă. Poate dacă Florea reuşea să reducă din diferenţă, să facem 3-2, finalul jocului era cu totul altfel. Dar la fotbal joci pe goluri, când tu nu marchezi, o face adversarul.

Ăştia suntem în momentul de faţă, muncim mult, avem entuziasm, avem dorinţă şi atitudine, nu am ce să le reproşez din acest punct de vedere, dar facem erori şi le oferim adversarilor mult mai experimentaţi decât noi să înscrie din situaţii pe care eu consider că putem să le neutralizăm.

Din păcate, pierdem puncte, avem trei înfrângeri consecutive. Într-adevăr, programul a fost infernal, am făcut multă risipă de energie. Nu este uşor, venim de unde venim, este cu totul un alt nivel. Trebuie să ne concentrăm mult mai mult.

Problema e că nu acumulăm puncte, chiar dacă jucăm cu adversari puternici. Asta este Liga I, să ştiţi că şi celelalte adversare sunt foarte puternice. Un meci cu Botoşani sau cu Hermannstadt, cu Iaşi sau cu oricare alt adversar, poate fi mult mai dificil decât un meci cu CFR, cu Viitorul sau cu Craiova. Presiunea este mare , nu avem puncte acumulate aşa cum ne-am propus şi normal că starea de spirit, moralul este puţin alterat în momentul de faţă. Trebuie să credem în noi, trebuie să ne antrenăm mult mai bine, mult mai implicaţi şi concentraţi să fim în jocuri şi atunci o să obţinem şi puncte.

(Despre oferta de la Dinamo)
Nu sunt dezamăgit, sunt sub contract cu Chindia. Au fost discuţii cu acordul clubului, nu a fost să fost să fie, viaţa merge înainte, nu se ştie niciodată ce va fi în viitor. Mă simt foarte bine la Chindia", 
a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului cu CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: chindia târgoviştecfr clujviorel moldovanliga 1liga 2 

viewscnt
Articole similare