Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorica Dăncilă, apariţie surpriză la revenirea Simonei Halep în România

VIDEO | Viorica Dăncilă, apariţie surpriză la revenirea Simonei Halep în România

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a intors in tara cu trofeul Wimbledon! Printre personalităţile care au felicitat-o la revenirea pe pământ românesc s-a numărat şi premierul Viorica Dăncilă.

Campioana de la Wimbledon a ajuns la aeroportul Otopeni şi a fost primită la Salonul Oficial, fiind întâmpinată de Ion Ţiriac, preşedintele FRT, şi Ilie Năstase. Prezent a fost şi Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului.

"Este o primire deosebita, ca de fiecare data. Vreau sa multumesc familiei pentru tot sprijinul acordat, tuturor antrenorilor mei, echipei mele din prezent care este una foarte buna. Le multumesc fanilor mei, cei care sunt alaturi de mine la fiecare meci. Ii multumesc doamnei Virginia Ruzici, care in urma cu 10 ani a venit alaturi de mine, lui Darren, care m-a invatat in ultimii 4 ani ca pot castiga pe toate arenele din lume. Domnului Tiriac ii multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. Asa cum stiti, de fiecare data ma intorc cu drag in Romania si acasa la mine", a spus Simona Halep la revenirea in ţară.

Pe Simona Halep a venit s-o vadă şi premierul Viorica Dăncilă. Ea a felicitat-o pe Simona Halep apoi a plecat spre Strasbourg, unde se va întâlni cu preşedintele Parlamentului European. Imagini mai jos. 


Premierul postase şi un mesaj de felicitare pentru campioana de la Wimbledon: „Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepţional din semifinala de la Wimbledon! Mulţumim, Simona, pentru încă o filă în istoria sportului românesc scrisă atât de frumos! Succes în marea finală! Suntem cu toţii alături de tine”, este mesajul postat de Viorica Dăncilă pe Facebook.

Afla mai multe despre: simona halepviorica dăncilă 

viewscnt
Articole similare