Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vipers Kristiansand - CSM Bucureşti 30-25. Fără Cristina Neagu, CSM a pierdut în Norvegia

VIDEO | Vipers Kristiansand - CSM Bucureşti 30-25. Fără Cristina Neagu, CSM a pierdut în Norvegia

Handbal

Comentarii

Vipers Kristiansand a învins-o pe CSM Bucureşti într-un meci transmis în direct de Telekom Sport. Nora Mork a evoluat pentru formaţia gazdă. De la "tigroaice" a lipsit din păcate, Cristina Neagu

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a suferit duminică, în deplasare, prima înfrângere din grupa A a Ligii Campionilor, scor 25-30 (12-14), cu formaţia norvegiană Vipers. Cristina Neagu a absentat, fiind în izolare, după testarea pozitivă la Covid-19.

Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Lazovici 7 goluri, Pintea 7, Martin 6.

Din lotul CSM a absentat chiar căpitanul Cristina Neagu, aflată în izolare după testarea pozitivă la Covid-19.

Vipers devine liderul grupei A, cu 6 puncte, în timp ce CSM Bucureşti rămâne cu 4.

În primele partide, CSM Bucureşti a învins Metz, cu 31-26, şi Team Esbjerg, cu 30-29, având amânat şi meciul cu Rostov-Don din etapa a III-a, din cauza cazurilor de coronavirus din lotul formaţiei ruse.

În etapa a IV-a a grupei A, tot sâmbătă, Metz – Krim 33-27, iar duminică se vor juca SG BBM Bietigheim – Rostov şi Team Esbjerg – FTC Budapesta.

În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca pe teren propriu, în 18 octombrie, cu FTC Budapesta.

Situaţia pandemică este cea care a amânat şi meciul de duminică, dintre SCM Râmnicu Vâlcea – Podravka, judeţul Vâlcea fiind considerat, conform DSP, în zona roşie de focare.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.


LIVE VIDEO | Vipers Kristiansand - CSM Bucureşti 30-25


57' Norvegiencele s-au distanţat decisiv. Conduc acum cu 6 goluri cu câteva minute înainte de final

50' Gol Lazovic! Ne ajută puţin apărarea norvegiencelor, iar pe culoar, Barbara Lazovic marchează al 7-lea său gol din 8 aruncări.

45' Vipers marchează al 24-lea gol. Replica noastră vine de la Lazovic şi Carmen Martin: 24-20

44' Gol Carmen Martin, dar gazdele au cinci goluri avans.

40' Timeout cerut de Adrian Vasile la scorul de 21-15 pentru formaţia gazdă.

35' CSM a marcat o singură dată după pauză, Vipers a punctat de patru ori

34' Gazdele au patru goluri avans. Pare că au început mai bine repriza a doua

Pauză: după primele 30 de minute, gazdele conduc cu scorul de 14-12

28' Omoregie obţine o aruncare de la 7 metri. Carmen Martin o transformă, deşi Lunde atinge mingea. Am revenit de la trei goluri distanţă şi suntem în meci

24' Un singur gol diferenţă între cele două formaţii. CSM joacă bine, ca o echipă. Greu de surmontat absenţa Cristinei Neagu. Notăm o reusită superbă a Gabrielei Perianu: "O torpilă!! Sperăm să prindă 5-6 din astea şi e bine" ne dă curaj Cosmin Băleanu, comentatorul Telekom Sport

21' Lazovic o învinge din nou pe Lunde. Al patrulea gol din patru aruncări. Vipers are două goluri avans. 

19' Gol Crina Pintea după timeout. A fost al treilea gol al său în acest meci. Replica vine imediat de la Arntzen, care punctează pentru a patra oara în prima repriză. Vipers are trei goluri avans.

15' Nora Mork marchează din nou, iar replica elevelor lui Adrian Vasile vine de la Lazovic (al treilea gol). Norvegiencele conduc acum cu două goluri

11' Vipers are un gol avans. Echipa gazdă pare să aibă iniţiativa, dar CSM ofera o replică bună până în acest moment. Nora Mork, fosta noastră jucătoare, pare în formă. A marcat superb mai devreme

7' - Gazdele trec din nou în avantaj. Eroare în ofensiva noastră, iar Andersen marchează

4' Marchează gazdele din nou prin Arntzen. Vipers conduce cu 3-2, dar CSM a început bine. Pintea a punctat din nou.

2' - Gol CSM! Prima reuşită a echipei noastre. Pintea este prima noastră marcatoare

1' - Gol Vipers. Arntzen este cea care marchează prima în acest duel

Start de meci

Atât Vipers, cât şi CSM Bucureşti, au maximum de puncte după primele două runde ale grupelor Ligii Campionilor, câte patru puncte. Norvegiencele au trecut de Krim Ljublijana, în deplasare, scor 27-26, şi de nemţoaicele de la Bietigheim, tot în deplasare, scor 33-29.

De partea cealaltă, CSM Bucureşti a trecut acasă de Metz, cu 31-26, şi în deplasare de Esbjerg, cu 30-29. Un amânunt care aduce un mare minus pentru CSM Bucureşti este faptul că în România campionatul nu s-a reluat, în timp ce în Norvegia s-au disputat şase runde. Vipers are şase victorii.

LIVE VIDEO | Vipers Kristiansand - CSM Bucureşti, de la ora 19, pe Telekom Sport 1, în Liga Campionilor

La Vipers Kristiansand evoluează starul Nora Mork, care sezonul trecut a jucat pentru CSM Bucureşti. Impropriu spus "evoluat", fiind mai tot timpul anului accidentată din cauza unor probleme la genunchi.

În Norvegia, CSM Bucureşti nu se poate baza pe cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, rămasă la Bucureşti după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare