Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO VIRAL | Incredibil! Un fotbalist de la AS Monaco a uitat ce număr are pe tricou şi s-a dus la schimbare. Când şi-a dat seama a avut o criză de râs

VIDEO VIRAL | Incredibil! Un fotbalist de la AS Monaco a uitat ce număr are pe tricou şi s-a dus la schimbare. Când şi-a dat seama a avut o criză de râs

Campionate

Comentarii

Tiemoue Bakayoko (25 de ani), fotbalistul lui AS Monaco, a devenit vedetă pe internet după un gest care a devenit viral. La ultimul meci de campionat, victoria cu Amiens (3-0, pe Stade Louis II), fostul fotbalist al lui Chelsea a uitat ce număr are pe tricou şi a mers la schimbare, deşi nu el era cel care trebuia să iasă de pe teren.

În minutul 81 al meciului cu Amiens, antrenorul lui Monaco, Leonardo Jardim, a făcut o schimbare, iar numărul de pe tabelă l-a indus în eroare pe Bakayoko. În primele sale sezoane la formaţia din Principat, Bakayoko a purta număarul 14, iar la schimbare era afişat numărul 14 pe tabelă. Mijlocaşul francez a uitat că acum poartă numărul 6 pe tricou şi a mers să fie schimbat cu Kevin Augustin.

Doar că nu el era cel care trebuia să iasă de pe teren, ci Keita Balde. Bakayoko a ajuns aproape de margine şi şi-a dat seama că nu el era cel schimbat. Probabil, cineva de pe margine i-a spus. Când şi-a dat seama, fostul mijlocaş de la Chelsea şi AC Milan şi pus mâna în cap şi l-a bufnit râsul. Apoi, l-a salutat pe Keita Balde, cel care se îndrepta spre margine pentru a fi schimbat.

AS Monaco a câştigat cu 3-0 meciul jucat contra lui Amiens pe teren propriu, în etapa a 17-a din Ligue 1. În urma acestui succes, AS Monaco a acumulat 24 de puncte şi a urcat pe locul 11 în clasament, cu un meci mai puţin disputat, însă, faţă de restul echipelor. De partea celaltă, Amiens e la limita retrogradării, pe locul 17, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: tiemoue bakayokoschimbareviralas monaco 

viewscnt
Articole similare